INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

VIDEO GSP LIVE // Ionuț Chirilă, verdict dur în privința lui Ianis Hagi: „N-are viteză! Nu poate juca în primele 5 campionate ale lumii”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 noiembrie 2019 11:12

Ionuț Chirilă (53 de ani) a fost invitat în această dimineață la GSP Live și a vorbit, printre altele, despre ceea ce îi lipsește lui Ianis Hagi (21 de ani, mijlocaș ofensiv), fotbalistul lui Genk.

„Ianis are o problemă și trebuie să compenseze această deficiență cu știință și cu lucru tactic dus până la paroxism.

Lui Ianis îi lipsește o calitate care în fotbal, indiferent cât o lucrezi, nu se poate îmbunătăți mai mult de 5%. Îi lipsește viteza, explozia. Taică-su a jucat la Real Madrid și Barcelona pentru că pleca de pe loc ca din pușcă și arunca gazonul în spate. El nu are această calitate”, a declarat Chirilă la GSP Live.

„Nu poate fi vorba de Ianis în primele 5 campionate din lume: Anglia, Spania, Italia, Germania și Franța. Pentru că la adversitatea de acolo, când vin nebunii ăia de Chiellini și fiarele care te aruncă în reclame... el nu poate să joace acolo, asta e clar”
Ionuț Chirilă

6.000.000 €este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform Transfermarkt

VEZI ȘI:

Jose Mourinho confirmat la Tottenham! Mauricio Pochettino, dat afară de la finalista UCL

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (23)
spartcapus
spartcapus  •  20 Noiembrie 2019, 12:34

In afara de tacsu altcineva il mai vedea la primele 5 din Europa? El nu prinde echipa nici la mediocri de la Genk!

gannicus2014
gannicus2014  •  20 Noiembrie 2019, 12:28

cat de curand baga seniorul conferinta si ameninta ca pleaca din tara ca aici nu e respectat, iar juniorul nu e periat corespunzator

spartcapus
spartcapus  •  20 Noiembrie 2019, 19:14
Postat de viorel777 pe 20 Noiembrie 2019, 16:30

O mare minciuna marca Chirila,...orice se poate antrena! oricum Ianis are o viteza in plus fata de Gica. Cautati pe Youtube golul lui Ianis cu Anglia la U21 si veteti explozie acolo. Mare problema a jucatorilor care vin din campionatul intern este ca nu pot juca tot meciul sau toate meciurile la aceiasi intensitate,cu acelasi nivel de concentrare si aceiasi determinare. Derbiurile sunt jucate la un nivel ridicat in general,dar cand vine vorba de jocuri cu echipe mai slab clasate intervine o relaxare nefireasca. De aceea jucatorii romani au probleme cu adaptarea la echipele din alte campionate sau la echipa nationala. Suedia este o echipa cu un joc foarte fizic,iar Spania este prea tehnica pentru posibilitatile noastre actuale!

Gica Hagi la 21 de ani avea peste 100 de meciuri si peste 60 de goluri in prima liga si in cupele europene cu Sportul Studentesc! De la varsta de 18 ani a fost capitanul echipei nationale, merit necontestat de nimeni niciodata! Cat despre viteză, probabil ca si astazi alearga mai repede ca fiul, cel care nu-i mosteneste genele sub nici un aspect!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează