INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DISPARIȚIA LUI SALA

VIDEO Tatăl lui Sala a aflat vestea tragică: „Nu pot să cred. E un coșmar. Sunt disperat”

Foto: walesonline.co.uk
Foto: walesonline.co.uk

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2019 09:43

Horacio Sala, tatăl lui Emiliano Sala, a fost devastat în momentul în care a aflat că epava avionului în care se afla fiul său a fost găsită în apele din Canalul Mânecii duminică dimineața.

„Nu pot să cred. E un coșmar. Sunt disperat. Am vorbit în fiecare zi cu cei care îl caută și cu familia care se află în Europa, m-au ținut la curent. Tocmai mi-au dat vestea că au găsit avionul”, a declarat Horacio Sala pentru Cronica TV, din Argentina.

David Mearns, cel care a condus misiunea privată de căutare a avionului, a comentat și el: „Resturile avionului în care se aflau fotbalistul Emiliano Sala și pilotul David Ibbotson au fost găsite duminică dimineață. Familiile lor au fost anunțate. Ne gândim la ei în aceste momente”.

După 13 zile de la dispariția atacantului de 28 de ani, familia fotbalistului Emiliano Sala a fost anunțată de descoperirea resturilor aeronavei, un comunicat de presă fiind emis ulterior, duminică seară, în jurul orei României 23:00, precizează Sky Sports.

 Citește și:

Au fost descoperite rămășițele avionului în care se afla atacantul lui Nantes!

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează