INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORUSSIA DORTMUND

VIDEO Un nou caz Renato Sanches? Un fotbalist de 12 ani a marcat 3 goluri într-un meci de U17

Foto: Captură dfb.de
Foto: Captură dfb.de

Articol de GSP - Publicat marti, 15 august 2017 20:07

Un fotbalist al Borussiei Dormund a stârnit o controversă legată de vârstă, după ce a marcat o dublă în partida disputată de echipa U17 a galben-negrilor în duelul cu Unterrath (3-0).

În vârtsă de 12 ani, Youssoufa Moukoko a punctat de două ori în partida cu Unterrath, a doua reușită fiind de la 11 metri.

Fotbalistul a fost transferat de la St. Pauli în 2016 și a petrecut un singur sezon la echipa U15, unde a marcat 33 de goluri în 21 de meciuri, înainte de a fi promovat la echipa U17 a Borussiei. 

Vezi AICI golurile marcate de Moukoko, începând cu minutul 2:20!


Youssoufa Moukoko

Vârsta atacantului a mai fost chestionată și în trecut, dar tatăl său a afirmat pentru site-ul oficial al Borussiei că nu există motive de îndoială.

"Imediat după naștere, l-am înregistrat la consulatul german din Yaounde (n.r. capitala Camerunului). Băiatul nu poate fi mai bătrân de atât pentru că Marie, mama lui, are doar 28 de ani", a afrmat Joseph Moukoko, tatăl fotbalistului.

Renato Sanches, mijlocașul naționalei Portugaliei și al lui Bayern Munchen, a fost și el subiectul unei controverse legate de vârsta pe care o are de fapt.

Deși Sanches figurează în acte cu vârsta de 18 ani, Guy Roux, fostul antrenor al lui Auxerre, a declarat în mai multe rânduri că portughezul ar avea 23 sau 24 de ani, deoarece data sa de naștere a fost declarată câțiva ani mai târziu. În orice caz, informațiile au fost negate de jucător.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează