INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO United, goluri spectaculoase, dar și probleme în apărare » Mourinho e mulțumit: "E bine să primești lecții fără să pierzi puncte"

Foto: Gulvier/GettyImages
Foto: Gulvier/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2017 13:00

Managerul lui United a fost mulțumit de jocul ofensiv al echipei, după victoria 4-2 cu Watford: "Puteam marca opt goluri, nu patru". Young, primele reușite după șase luni. Lingard, slalom special. Manchester a primit însă două goluri în 7 minute.

După o jumătate de oră, United câștigase meciul pe "Vicarage Road". Era deja 3-0. "Dubla" lui Ashley Young, primele sale goluri în roșu după șase luni, două rachete cu 93 și 90 km/h, plus o nouă reușită a lui Martial, toate l-au încântat pe Mourinho.

Dar cele două goluri luate în șapte minute în ultimul sfert de oră i-au evidențiat și punctele fragile ale apărării.

Rezumatul VIDEO al partidei

"Lingard a avut o inițiativă fantastică"

"La 3-2, jocul era într-o zonă gri, orice se putea întâmpla, Watford amenințându-ne. Atunci, Lingard a avut acea fantastică inițiativă". O cursă de 70 de metri, slalom printre adversari și șut în colțul lung.

"Am fi putut marca opt goluri, nu patru", spune Mou. "Am primit o lecție, însă e bine să primești lecții fără să pierzi puncte. Data viitoare, vom reacționa altfel la 3-0".

"Are nevoie de ghetele potrivite și de o sumă pe măsură"

Jose a comentat și subiectul Romelu Lukaku, golgeterul lui Man. United (8) care se lipește rarisim de plasă în ultima vreme. Doar un gol în ultimele 7 etape.

"Momentan, nu mai are contract cu nicio firmă de ghete. Are nevoie de un brand care să-i dea ghetele potrivite și o sumă pe măsură. După, va găsi din nou drumul spre poartă". 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează