INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Vizită surpriză pentru Manchester City la sărbătoarea câştigării titlului » Un jucător împrumutat a venit să îşi primească medalia de campion

Eliaquim Mangala, Aymeric Laporte, Benjamin Mendy și Leroy Sane
foto: Guliver/Getty Images
Eliaquim Mangala, Aymeric Laporte, Benjamin Mendy și Leroy Sane foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat luni, 07 mai 2018 12:52

Eliaquim Mangala (27 de ani), fundaşul central al celor de la Manchester City, împrumutat până la finalul acestei stagiuni la Everton, a surprins la sărbătoarea câştigării titlului de către "cetăţeni", aflându-se şi el printre aceştia pentru a-şi primi medalia de campion.

Apărătorul a fost adus pe "Etihad" în 2014, de la Porto, pentru 30 de milioane de euro, iar în acest sezon a apucat să evolueze în 9 partide de Premier League, înainte să fie împrumutat la Everton, la finalul lunii ianuarie, în urma sosirii lui Aymeric Laporte la City. Din păcate pentru Mangala, acesta a bifat doar două partide la formaţia de pe Goodison Park, o accidentare la genunchi dintr-un meci cu Crystal Palace făcându-l indisponibil pentru tot restul sezonului.

79 de partidea strâns Mangala la Manchester City, de la sosirea din 2014, nereuşind să înscrie vreun gol

Deşi este încă sub contract cu "caramelele", Mangala a venit la sărbătoarea de pe Etihad, de după remiza lui City cu Huddersfield (scor 0-0), fiind îmbrăcat în echipamentul "cetăţenilor". Fundaşul francez a primit şi el o medalie de campion, s-a fotografiat cu trofeul şi a sărbătorit alături de colegii săi titlul din Premier League.

"Sezonul acesta este unul special pentru mine! Sunt foarte mândru că am contribuit la lupta pentru titlu cu Manchester City. Mi-ar fi plăcut să fac mai multe la Everton, însă din nefericire accidentarea nu mi-a permis să-mi ajut echipa. Mulţumiri tuturor pentru susţinere!", a scris fostul jucător al Valenciei pe Twitter.

surse: twitter.com, sportbible.com

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează