INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ȚĂRILE DE JOS

Van Dijk, pus la zid de Van Basten: „E băiat mare, trebuie să-și conducă echipa! Să-și asume mai mult" + Răspunsul fundașului

Virgil Van Dijk, căpitanul naționalei Olandei.
Foto: Imago
Virgil Van Dijk, căpitanul naționalei Olandei. Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 27 noiembrie 2022 16:46 / Actualizat duminica, 27 noiembrie 2022 17:07

Triplul Balon de Aur și fost selecționer al Olandei, Marco van Basten (58 de ani), l-a atacat pe actualul căpitan al „Portocalei Mecanice", Virgil van Dijk (31 de ani), după meciul dezamăgitor cu Ecuadorul, de vineri seară (1-1). 

Mihai Stoica, atac cu talpa la adresa lui Herve Renard: „Unde ești acum? Nu ne mai arăți ce ai filmat?” + Ce națională ar dori să vadă eliminată cât mai rapid: „Nu o suport!”
CM QATAR
Mihai Stoica, atac cu talpa la adresa lui Herve Renard: „Unde ești acum? Nu ne mai arăți ce ai filmat?” + Ce națională ar dori să vadă eliminată cât mai rapid: „Nu o suport!”

Marco Van Basten: „Virgil este un jucător bun, dar trebuie să ia inițiativa”

„Virgil este un jucător foarte bun, dar trebuie să ia inițiativa. Nu este el căpitanul? E băiat mare, trebuie să-și conducă echipa. 

Cine este cel mai bun jucător? Este Virgil. El trebuie să dicteze ritmul. Să-și asume mult mai multă responsabilitate și să aducă mai mult caracter acestei echipe", a comentat Van Basten la postul tv NOS, potrivit ziarului olandez De Telegraaf. 

Virgil Van Dijk: „Îmi conduc echipa în cel mai bun mod posibil”

Fundașul central al lui Liverpool i-a răspuns lui Marco Van Basten.

„Nu vreau să spun că am jucat fantastic, deloc. Dar îmi conduc echipa în cel mai bun mod posibil", a fost replica lui Virgil Van Dijk. 

Match Quiz Germany vs Spain
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Germany vs Spain și poți câștiga 1.200 de lei cash! Premii totale de 4.000 de lei.

VIDEO. Corespondență GSP din Qatar / Marocanii domină fondul sonor înaintea duelului cu Belgia

Citește și:

Pearl Qatar: GSP a vizitat insula exclusivistă de 20 de miliarde care pare un vis, dar e reală! De la homari de 2000 de euro porția la o Veneția artificială

Scandal diplomatic imens la Mondial! Sârbii riscă sancțiuni grave din cauza steagului afișat în vestiar: „Rușinos! Transmite ură și xenofobie”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează