INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  FRANȚA - CROAȚIA 4-2

Antoine Griezmann, eroul finalei CM 2018: "Nici nu îmi dau seama unde sunt acum"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 iulie 2018 20:46

Antoine Griezmann (27 de ani) a marcat un gol din penalty și a executat lovitura liberă care a dus la deschiderea scorului în finala Campionatului Mondial, Franța - Croația, 4-2.

"Nici nu îmi dau seama unde sunt și ce performanță am realizat. A fost un meci foarte dificil. Am intrat puțin timorați în meci, dar până la urmă am reușit să facem diferența.

N-am vrut să execut lovitura de la 11 metri ca Zidane în 1998, din scăriță, dar mă bucur că am reușit să marchez într-o finală de Campionat Mondial", a declarat Griezmann imediat după meci. 

Franța - Croația 4-2
Au marcat: Mandzukic '18 ag., Griezmann '38, Pogba '59, Mbappe '65 / Perisic '28, Mandzukic '69

Vezi și: GALERIE FOTO În tribune s-a terminat egal » Macron și președinta Croației au făcut SPECTACOl în lojă, chiar sub privirile lui Putin

FOTO Deschamps, inclus într-un trio unicat în lumea fotbalului! Performanță fantastică: "Timp de 4 ani vom fi pe acoperișul lumii"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează