INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  AVERTISMENT

Atac homofob lansat de șeful ultrașilor ruși: "Homosexualii să fie atenți la Mondial" + Două națiuni sunt amenințate direct

FOTO: Guliver/GettyImages, Fan rănit în altercațiile dinaintea meciului Rusia-Austria, EURO 2016
FOTO: Guliver/GettyImages, Fan rănit în altercațiile dinaintea meciului Rusia-Austria, EURO 2016

Articol de - Publicat vineri, 26 ianuarie 2018 17:50

Alexander Șprighin a lansat un avertisment homofob în Le Parisien: "Să nu-i vedem sărutându-se sau ținându-se de mână în Piața Roșie".

În urmă cu doi ani, Alexander Șprighin a fost expulzat din Franța, fiind considerat capul răutăților la atacul violent declanșat împotriva fanilor englezi la Marseille, în timpul Euro 2016.

"Negrii sunt o curiozitate"

Liderul huliganilor ruși, rasist și homofob, lansează mai multe avertismente înaintea Mondialului în cotidianul francez Le Parisien.

"Negrii sunt atât de rari la noi încât au devenit o curiozitate. Uite, în urmă cu câteva zile, un negru cu șapcă m-a rugat să-l ajut cu o adresă. I-am indicat și m-a amuzat, căci e atât de rar să vezi un negru cu șapcă", afirmă ultrasul în vârstă de 40 de ani.

Că sunt negri, roșii, galbeni sau roz, culoarea nu e o problemă. În schimb, homosexualii să fie atenți! Trebuie să respecte cultura țării pe care o vizitează. Poți veni cu prietenul tău și să stai în aceeași cameră, dar să nu-i vedem sărutându-se sau ținându-se de mână în Piața Roșie".

"Ne vom concentra atenția pe polonezi și croați"

În același timp, Șprighin amenință rivalii: "Știu că englezii sunt neliniștiți, isterici chiar.

Adversarii istorici ai noștri sunt ucrainenii, iar ei nu vin la Mondial, polonezii, ai căror huligani nu vor avea viză, și croații, dușmanii fraților noștri sârbi. Pe ei ne vom concentra atenția. Englezii nu vor avea probleme. Am uitat deja de ei. Dar englezii poate că au suportat cu greu ce s-a întâmplat la Marseille". 

"La Moscova, nivelul de securitate este bun, nu e ca în Somalia sau Irak. Dar turiștii nu trebuie să caute probleme"

"Eu nazist? Nici vorbă. Odată, prințul Harry a purtat uniforma nazistă la o petrecere, asta nu înseamnă că Marea Britanie e nazistă"

"Un guvernator al unei provincii a spus că ar trebui să fie exterminați toți huliganii, cum fac cu Statul Islamic. Mă opun! Nu toți huliganii sunt la fel"
Alexander Șprighin, șeful huliganilor ruși

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
novacbabba
novacbabba  •  26 Ianuarie 2018, 23:41
Postat de Muzzi Ciprian pe 26 Ianuarie 2018, 22:50

cam greu sa faci filosofie pe tema asta, cand nu esti in stare a scrie corect "homosexualii" cu 2 i !

Nu e filosofie,e purul adevar. Iar daca scrii cu doi ii si telefonul,care e setat pe engleza,sterge un i,nu vad unde e o Asa mare problema. Noapte Buna domn "profesor"

novacbabba
novacbabba  •  26 Ianuarie 2018, 23:38
Postat de undergrant pe 26 Ianuarie 2018, 21:09

Baba Novac, vrei sa spui ca aceia care nu se tem ca ar putea fi atrasi de barbati ii iubesc pe homosexuali?! Trebuie sa intelegi ca betivii, curvarii, homosexualii etc, trebuiesc tolerati, adica intelegem pacatul, dar nu il iubim... Dar revenind la subiect, cand mergi in Rusia, sau in Arabia Saudita, trebuie sa respecti obiceiurile locului, fiindca acolo neoliberalismul marxist nu face doi bani si nici nu te protejeaza... La fel cum in Olanda sau Danemarca este legala casatoria cu cateaua sau vaca, in alte locuri este respectat Creatorul... Week-end fericit la toti, corect politic, mai ales! :-D

Da cei care nu se tem ca ar putea fi atrasi De barbati,care sunt siguri De orientarea lor sexuala,nu au nici o treaba cu homosexualii. Au prieteni homosexuali. Nu e nici un Pacat. Daca era Pacat nu se mai nasteau. Nu fi Minte inchisa.

davidblack
davidblack  •  26 Ianuarie 2018, 22:53
Postat de novacbabba pe 26 Ianuarie 2018, 20:10

Toti cei care Urasc homosexuali o fac ca le Este frica ca S ar putea sa fie si ei atrasi De alti barbati. Aceasta nesiguranta ii face sa fie duri si la isi arate limitele intelectuale.

cei de la fcsb ii iubesc ..adica se iubesc intre ei ..am vazut poze cu mm si reghe :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (23)
Comentează