INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  SUEDIA - ITALIA 1-0

Black Friday » Bătuți la toate capitolele de Suedia, italienii dau vina pe arbitraj: "Mi-a rupt nasul și trebuia eliminat"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 11 noiembrie 2017 11:44

Selecționerul Giampiero Ventura s-a plâns că arbitrul turc Cuneyt Cakîr a tolerat jocul dur al gazdelor în meciul pierdut de Italia în Suedia, 0-1.  "Toivonen mi-a rupt nasul și trebuia eliminat", acuză și Bonucci. Bara lui Darmian nu e un alibi pentru dezastrul italian. 

Italia a înghețat și la figurat în frigul de la Solna, cedând în fața unei Suedii contondente pe "Friends Arena".

Scandinavii s-au ținut de strategie și a funcționat, provocându-i și enervându-i pe azzurri. Iar la singurul șut pe poartă, Buffon a fost păcălit de devierea lui De Rossi și rezerva Johansson a dat primul gol în "națională"!

"Au jucat murdar"

Ghinioniști la bara nimerită apoi de Darmian, italienii se plâng de centralul turc Cakîr.

"Am jucat cu nasul rupt din secunda 30. Un arbitru cu personalitate l-ar fi eliminat de Toivonen. Au jucat murdar", s-a plâns Bonucci.

"Meritam cel puțin un egal, dar sper ca în retur arbitrul să ne dea avantajul avut de suedezi, care ne-au lovit mereu", acuză Ventura. Selecționerul, dur criticat de Gazzetta dello Sport pentru "jocul timid și lent, imagine a unei Italii horror. Lipsită de idei și de agresivitate și cu schimbări tardive, depășită de o formație obișnuită".

"Nu dă gol San Siro!"

Nici Pirlo nu i-a menajat pe foștii colegi: "E eronat să reducem eșecul la arbitraj. În astfel de meciuri trebuie să dai 100%, iar ai noștri au picat la primul contact. Va fi greu pentru Ventura să-i motiveze în aceste 3 zile, pline de presiunea din media. Nu «San Siro» va decide calificarea, n-am văzut niciun fan să dea gol aici!".

3 goluri
în ultimele 5 meciuri oficiale a marcat Italia și niciodată mai mult de unul într-un joc în precedentele 6 luni, de la 5-0 cu Lichtenstein

Obiectiv atins cu Verratti!

Italia l-a pierdut pe Verratti pentru returul de luni, mijlocașul lui PSG, slab vineri la Solna, încasând prea ușor "galben", pentru un fault evitabil.

Suspendat, Marco a fost înlocuit târziu de Ventura cu Insigne, pe care l-a pus să joace, inexplicabil, pe postul acestuia! Dezamăgitori au fost și atacanții, Belotti și Immobile, nici Eder neaducând nimic de pe bancă. Cel mai slab de pe teren, De Rossi, a luat nota 4 în Gazzetta dello Sport

"Am fost puternici și gata de sacrificiu. Acum au înțeles și cei care ne subapreciau că putem bate pe oricine. Ne-am organizat perfect tactic și am învins pe merit, fără ajutorul arbitrilor"
Janne Andersson, selecționer Suedia

Detalii, foto și video de la meciul Suedia - Italia, AICI 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează