INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  COREEA DE SUD - GERMANIA 2-0

Cele mai tari ironii pe Twitter după eliminarea istorică a Germaniei de la Mondial » PornHub protestează în stilu-i caracteristic :)

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iunie 2018 20:15

Germania a plecat acasă de la Campionatul Mondial din Rusia încă din faza grupelor, de pe ultimul loc, după ce a pierdut cu Coreea de Sud, scor 0-2. 

Eliminarea prematură a nemților a stârnit un val de reacții în social-media, nemții fiind ținta ironiilor de pe net.  PornHub, cunoscutul site producător de content pentru adulți, a scris pe Twitter că va elimina categoria "Germania" din site. 

În urmă cu 5 zile, un jurnalist suedez de la Expressen a venit la antrenamentul Germaniei  cu 23 de bilete de avion pe ruta Soci - Berlin, pentru a le împărți jucătorilor lui Low.

Khedira l-a refuzat pe acesta, spunând că nemții vor avea nevoie de bilete de avion doar pe 15 iulie, ziua finalei. Khedira ar putea să-și reconsidere însă poziția acum ;)

Vezi și:

play icon Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
paiazze
paiazze  •  28 Iunie 2018, 08:59
Postat de joze_maurinio pe 28 Iunie 2018, 04:46

"producator de content pentru adulti"???? cica in romana poti inlocui cu "continut"! din pacate, ca si Germania la acest mondial, se pare ca autorul articolului are lipsuri mari... pe creier! Dar sa nu-l facem incult, asa l-a facut ma-sa!

:))) Da, dar doar spunand "content", el poate fi "cool" sau "trendy". Si putin ***, desigur, dar mai ales "cool" sau "trendy".

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

joze_maurinio
joze_maurinio  •  28 Iunie 2018, 04:46

"producator de content pentru adulti"???? cica in romana poti inlocui cu "continut"! din pacate, ca si Germania la acest mondial, se pare ca autorul articolului are lipsuri mari... pe creier! Dar sa nu-l facem incult, asa l-a facut ma-sa!

zecs93
zecs93  •  28 Iunie 2018, 01:29
Postat de alskar pe 27 Iunie 2018, 20:59

ultima oară când Germania n-a reușit să treacă de grupe a fost în 1938. Știți ce s-a întâmplat după aceea...

o sa puna mana Merkel pe telefon si o sa sune la Phenian sa-i spuna lui Kim Jong Un ca nu mai vor razboi cu ei, ci cu Coreea de Sud :))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează