INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GAFĂ

CM 2018 // Gafa unui selecționer din "Grupa Morții" » Toate schemele de joc au fost puse în autocarul greșit, spre un sat de pescari!

Heimir Hallgrimson FOTO: Guliver/GettyImages +1   FOTO
Heimir Hallgrimson FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 11 iunie 2018 11:12

Heimir Hallgrímsson, antrenorul-dentist al Islandei, a pus valiza în care se afla computerul într-un alt autocar decât acela care urma să transporte echipa la aeroport.

Delegația Islandei la Mondialul 2018 a plecat spre Rusia cu mai bine de-o oră întârziere. Vinovat, chiar selecționerul Heimir Hallgrimson! La plecarea de la hotel, neatent, antrenorul care are și pregătire de medic stomatolog și-a "aruncat" valiza în burta altui autocar decât acela care a transportat echipa națională la aeroportul din Reykjavík. Poate că n-ar fi fost o pierdere atât de mare, dar în ea avea laptopul cu toată munca lui de 20 de ani: diverse scheme tactice, multe concepute chiar pentru turneul final din Rusia, date despre advesarii din grupă, diverse alte notițe și prezentări.

Hallgrimson și-a dat seama de eroarea comisă abia la aeroport. Noroc că celălalt autocar, care se îndrepta spre Stykkishólmur, un sat de pescari din vestul Islandei, încă nu părăsise capitala. Și-au reușit să-l oprească undeva la periferie, cu ajutorul poliției, și să recupereze valiza. "Sper să fie singura noastră greșeală la acest turneu final", a făcut haz de necaz secundul Helgi Kolvidsson. Iar selecționerul, care le-a oferit câte-o cafea tuturor, ca să fie iertat, a comentat: "E frumos să începi această aventură așa...Sunt sigur că staff-ul meu o să mă facă să plătesc pentru asta în următoarele zile". 

7ani sunt de când Heimir Hallgrimson e la naționala Islandei. Mai întâi ca asistent (2011-2013), apoi co-selecționer (2013-2016), iar din 2016 selecționer unic

Islanda face parte din grupa D, cea mai dificilă a Mondialului din Rusia, alături de Argentina, Croația și Nigeria. Vezi toate grupele AICI!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează