INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  BELGIA - JAPONIA 3-2

Declarații revelatoare ale lui Courtois: "Voi face eu ceva să-i văd mai des" + Concluzia jurnalistului care l-a intervievat: "E disperat să joace la Real Madrid!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iulie 2018 01:10

După calificarea în sferturi, 3-2 cu Japonia, portarul belgian al lui Chelsea, Thibaut Courtois, a vorbit despre meciul cu asiaticii dar lăsat să se înțeleagă și faptul că abia așteaptă să revină în Spania.

"Am învățat să sufăr la Atletico, acolo mereu jucam așa. Japonia e o echipă bună, mai ales din punct de vedere tactic. La 0-2 era foarte complicat. Dar am marcat acel gol și atunci am început să credem că putem reveni.

Brazilia e o mare echipă, nu lasă nimic la voia întâmplării. Dar totul e posibil. Ei sunt văzuți mai bine ca noi, vom face totul pentru a ne califica. Cu Brazilia ne va ajuta experiența acestei partide cu Japonia", a spus Courtois.

"Nu vreau să discut acum de un transfer, am mai zis că după Mondial voi decide ce fac. Copiii mei sunt cei mai importanți și voi hotărî în funcție de ce e cel mai bine pentru ei. Îmi place să locuiesc la Londra, dar și Madrid e un oraș mare. Diferența e că la Madrid am copiii care se uită meci să-l vadă pe tatăl lor, mi-ar plăcea să-i am mai aproape. Asta nu înseamnă că m-am decis, dar copiii mei sunt pe primul loc și ceva voi face eu ca să-i văd mai des"
Thibaut Courtois

  • Courtois are doi copii, Adriana și Nicolas, cu fosta iubită, Marta Dominguez, care locuiește în capitala Spaniei.

Jurnalistul de la AS Manu Sainz a explicat într-un tweet: "Tocmai am vorbit cu Courtois, se vede că e disperat să joace la Real Madrid".

PROGRAMUL COMPLET AL OPTIMILOR

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
thebluestlion
thebluestlion  •  03 Iulie 2018, 02:42

Ăsta căruia tocmai îi trecu mingea printre picioare? Pff...mare portar...ca înălțime doar!

andrei1337
andrei1337  •  03 Iulie 2018, 02:11

Și Neymar va fi diseprat să joace la Madrid, acum Mbappe este ca un cui în ficatul său. O să explodeze pustiul după acest campionat, nu că nu ar fi excepțional deja!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează