INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA - ISLANDA 1-1

Eroul Islandei din meciul cu Argentina nu e doar fotbalist :) » "Cosmarul" lui Messi e regizor și are deja câteva realizări în domeniu

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iunie 2018 19:36

Hannes Halldorsson, portarul de 34 de ani care l-a blocat pe Lionel Messi are o poveste de viață deosebită. Goalkeeperul lui Randers a făcut meciul vieții contra Argentinei, remizând 1-1.

Portaul Islandei care i-a apărat un penalty lui Messi este realizator de filme documentare. A uitat totul pentru un moment, chiar dacă avea în față un fotbalist fantastic, de cinci o câștigător al Balonului de Aur.

Regizorul a devenit erou național în Islanda, o țară micuță, care e gata să uimească lumea, la doi ani după ce a făcut un European incredibil.

Hannes Halldorsson a regizat chiar și videoclipul Islandei de la Eurovision 2012 și a promis că va face un documentar despre experiența de la Euro 2016.

Plecat cu echipa națională la Mondiale, goalkeeperul are postul asigurat, pentru că firma SagaFilm, acolo unde este angajat, i-a promis că nu-l va da afară indiferent cât va lipsi. 

"Mi-am făcut temele, știam că se poate întâmpla să avem un penalty împotrivă. L-am studiat pe Messi, am încercat să intru în mintea lui, am bănuit că poate șuta în dreapta. E un vis devenit realitate să apăr un penalty în fața celui mai bun fotbalist, e un moment special" Hannes Halldorsson

Acesta este canalul de Youtube al portarului!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează