INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARBITRI

FIFA a anunțat lista arbitrilor de la Mondial » Decizia în privința lui Hațegan + Superputerea care nu trimite niciun "fluieraș" în Rusia

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat joi, 29 martie 2018 17:30

FIFA a anunțat astăzi lista arbitrilor care vor oficia meciurile de la Campionatul Mondial din Rusia, care va începe pe 14 iunie. 

Forul continental a delegat 99 de arbitri din 46 de țări, 36 dintre aceștia fiind "centrali". (Vezi aici lista completă a arbitrilor de la Campionatul Mondial din Rusia)

Gafele făcute în "barajul" dintre Irlanda de Nord și Elveția, când i-a dezavantajat pe britanici, par să-i fi fost fatale lui Ovidiu Hațegan, astfel că românul nu va fi prezent în Rusia. Locul lui Hațegan în Rusia a fost luat de francezul Clement Turpin. 

Niciun arbitru englez nu se află pe listă, având în vedere contextul ultimelor evenimente petrecute între Marea Britanie și Rusia. Britanicii au anunțat că niciun ministru și niciun membru al Casei Regale nu vor fi prezenți în Rusia, după ce un fost spion rus refugiat în Marea Britanie a fost otrăvit în condiții suspecte, englezii acuzând implicarea rușilor.

În schimb, țări precum Tahiti, Zambia sau Uzbekistan vor avea arbitri în Rusia!

1938este anul ultimei ediții a unui Mondial în care nu au fost prezenți arbitri din Rusia

Turneul final din Rusia va avea loc în perioada 14 iunie - 15 iulie. Va fi prima ediție a unui Mondial care va beneficia de arbitraj video. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
andrei.f
andrei.f  •  30 Martie 2018, 11:23

Normal că Haţegan nu merge la mondiale, el arbitrează numai CFR . Ştie el de ce !

satyricon
satyricon  •  30 Martie 2018, 09:03
Postat de utaaradan pe 29 Martie 2018, 22:49

sluga fcsbului nu merge la mondial ?

Hai ca esti tare! Voi prin partea aia de tara sunteti mai incetinei, va prindeti greu si uitati repede. *** fura Steaua de ani de zile si pune umarul la succesele cefureilor, ipocritilor si nesimtitilor!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

utaaradan
utaaradan  •  29 Martie 2018, 22:49

sluga fcsbului nu merge la mondial ?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează