INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  PERU

FIFA e blândă! Suspendare redusă pentru un jucător! Anunț de ultimă oră: merge la Mondiale

Articol de - Publicat joi, 21 decembrie 2017 09:22

Pe 5 octombrie, la controlul doping ce a urmat meciului cu Argentina, din preliminariile CM 2018, Paolo Guerrero a fost depistat pozitiv: benzoilecgonină, un metabolit al cocainei interzis de Agenția Mondială Antidoping (WADA).

Căpitanul "naționalei"peruane, 33 de ani, a primit un an de suspendare. Pentru atacantul lui Flamengo, Mondialul era terminat înainte să înceapă.

S-a apărat susținând că, la acea partidă, a luat un sirop împotriva gripei, iar medicul selecționatei alb-roșii, Julio Segura, a declarat că nu le-a dat niciodată jucătorilor substanțe interzise. Comisia de Apel FIFA, blândă, i-a redus suspendarea.

A rămas în afara fotbalului 6 luni, exact cât să prindă turneul final.
Federația din Lima insistă în acest caz, nu e mulțumită nici acum. A anunțat că va face apel și la TAS. Vrea achitarea totală a căpitanului său.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează