INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  FRANȚA

FOTO Abuzuri sexuale pe străzile Parisului după ce Franța a câștigat Mondialul: "Tata voia să-l omoare, dar l-a lăsat în pace, că era drogat"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 19 iulie 2018 13:17

#MeTooFoot e numele campaniei declanșate pe rețelele de socializare care îndeamnă pe toate femeile să denunțe abuzurile sexuale suferite în timpul paradei organizate duminică la Paris, după ce Franța a bătut (4-2) Croația în finala CM.

Zeci de fane sau simple martore la sărbătoarea Les Bleus au acuzat pe Twitter ceea ce au trăit în stradă. Unele au fost sărutate brutal, altele au fost pipăite în zonele intime.

"S-au purtat animalic"

"Îi mulțumesc amicului că a profitat de mine, m-a bruscat, m-a molestat în timp ce zăceam semiinconștientă pe Champs-Élysées. Mă simt foarte rău", se revoltă KateyaV.

"Ce drepturi au bărbații să se poarte animalic, pe motiv că Franța a luat titlul mondial?", acuză TERRIENNES. "Un tip m-a prins de braț la metrou și nu mă mai lăsa. Mi-a făcut și o vânătaie. Am țipat la tata, care voia să-l omoare, dar l-a lăsat în pace, că era drogat".

Michel Delpuech, de la poliția pariziană, a făcut apel la dezvăluirea tuturor cazurilor de abuz sau molestare sexuală, deși surse ale Ministerului de Interne susțin că "sunt șanse minime ca vinovații să mai fie prinși".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close