INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  PORTUGALIA

FOTO Puștoaica în scaun cu rotile vrea să își reîntâlnească idolul: "Cristiano Ronaldo mi-a schimbat viața, mi-a dat forța să lupt și să mă ridic!"

FOTO: Guliver/GettyImages +3   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 19 iunie 2018 11:59

Polina, puștoaica rusă de 11 ani care a intrat pe teren cu Cristiano Ronaldo la meciul din 2017 din Cupa Confederațiilor, Portugalia - Rusia, vrea să-și reîntâlnească idolul: "Mi-a schimbat viața, mi-a dat forța să lupt și să mă ridic".

Ronaldo are un motiv în plus să joace bine și să mai înscrie la Mondial. E urmărit și susținut de cel mai mare fan al său din Rusia: o fetiță de 11 ani, în scaun cu rotile, pe care a condus-o în teren în 2017, la meciul din Cupa Confederațiilor cu naționala organizatoare. Polina a fost vizitată la Moscova de reporterii de la Record și are un mesaj emoționant pentru idolul său: "Vreau să-l reîntâlnesc și să-mi dedice următorul gol marcat!".

"Ronaldo e cel mai bun din lume"

Grație sprijinului generos al căpitanului portughez, care nu i-a făcut cadou numai un tricou și o brățară, dar a și ajutat-o să-și procure un exoschelet pentru a putea păși, puștoaica are alt destin.

"Cristiano mi-a schimbat viața. Când l-am cunoscut, mi-am promis să fiu la fel de puternic ca el. Să mă ridic din scaun și să merg. De atunci am început să mă antrenez și mi-a dat forța să lupt. A fost prima oară când am intrat pe un teren de fotbal și m-au impresionat luminile, atmosfera, camerele TV. Ronaldo este cel mai bun din lume și pentru că eu port de-atunci brățara norocoasă în culorile Portugaliei și tricoul lui", a povestit fata grav afectată de spină bifidă. O malformație congenitală a coloanei vertebrale, cauzată de închiderea incompletă a tubului neural.

Joacă portar cu copiii

Polina a mărturisit că e fan Spartak Moscova și că preferatul ei din țară este Igor Akinfeev. "L-am cunoscut și pe el la Cupa Confederațiilor. Clubul m-a invitat la stadion și mi-a plăcut că e portar. Și eu sunt la fel. Când mă joc cu fratele meu stau în poartă, iar el, ca atacant, încearcă să-mi dea goluri. Visul meu este să am cât mai mulți prieteni și să pot deveni un copil normal", a declarat copila, încurajată de mama adoptivă, Olga. 

"Țin și cu Rusia, dar Portugalia are mai mari șanse să câștige turneul. De aceea vreau să ia și titlul mondial, iar Ronaldo să fie fericit. Va fi greu, dar îi țin pumnii să dea cât mai multe goluri"Polina, fetița rusă ajutată de Cristiano

3goluri are Cristiano Ronaldo la actualul Mondial, toate marcate în meciul cu Spania. În total, a reușit 84 în 151 de meciuri în "naționala" Portugaliei

 Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
831959706877275
Cristian Baltaru  •  19 Iunie 2018, 14:10

O poveste emoționantă,despre o fetiță care vrea să ducă o viață normală și despre un sportiv(un fotbalist,Cristiano Ronaldo)care n-a uitat să rămână,înainte de toate,OM.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează