INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  FRANȚA - CROAȚIA 4-2

Gluma care a adus pompierii și poliția la hotelul Franței » Campionii lumii, atac cu extinctorul noaptea, după 4-3 cu Argentina. ”Sunt mort. Voi fi dat afară!”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 17 iulie 2018 10:08

Adil Rami a povestit la TF1 cum le-a răspuns colegilor care au pătruns peste el în cameră. ”Când au intrat, ghostbuster! Sincer, mi s-a făcut frică. Mi-am dat seama ce prostie am făcut”.

Campionii mondiali n-au fost prea cuminți în timpul competiției. Adil Rami a povestit un episod incredibil petrecut la hotelul Hilton Garden Inn, din Istra, acolo unde albaștrii aveau cantonamentul, la 50 de kilometri de Moscova. Totul s-a întâmplat în noaptea dintre 30 iunie și 1 iulie, după ce "cocoșii" au eliminat Argentina lui Messi (4-3).

"Ne-am întors de la restaurant, și eu m-am dus în cameră să joc Fortnite (n.r. Joc video, apărut în 2017, disponibil pe toate platformele). Pe culoar, băieții cântau. Băteau la uși, treceau din cameră în cameră ca să-i trezească pe cei ce dormeau", și-a amintit jucătorul în vârstă de 32 de ani la TF1.

"Veniți, asaltăm camera lui Rami!"

"Simțeam că se apropie furtuna. Dacă aveai ghinionul să deschizi ușa, îți răsturnau totul. Paturile... Eu luasem un extinctor în cameră. Pentru securitate contra puștilor, nu se știe niciodată", a continuat el. "Așa, dezbrăcat cum eram, am vrut să ies să văd ce se petrece, iar Mendy mi-a blocat ușa cu piciorul. A strigat: «Veniți, asaltăm camera lui Adil Rami!»".

Era doar începutul. "Am fugit, am deblocat extinctorul și, când au intrat, ghostbuster! Sincer, mi s-a făcut frică. Văzând amploarea acestei prostii, mi-am spus: «Voi fi dat afară». Era fum peste tot. Era ca la shisha. Nu, shisha e prea puțin. Parcă eram pe Velodrome. Nu se vedea la un metru pe culoar".

"Deschamps era afară, în pijama"

Se declanșa nebunia generală la francezi. "Toată lumea alerga, cânta, ne loveam unii de alții. Dansam toți. În scurt timp, nu se mai putea respira. La un moment dat, a venit cineva de la securitate: «Ieșiți din hotel! E toxic!». S-a declanșat alarma, toți s-au trezit și au ieșit. Afară, Didier Deschamps era acolo, în pijama. Când s-a apropiat de noi... «Rahat!». Și când am auzit apoi sirenele, pompierii, poliția, mi-am zis: «Sunt mort!»".

Dar selecționerul a trecut peste acel moment și, două săptămâni mai târziu, albaștrii au câștigat Mondialul. 

Vezi și: VIDEO Un campion mondial a pierdut pariul și s-a luptat cu cel mai faimos judoka din lume

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ill7ven
ill7ven  •  17 Iulie 2018, 11:00

Ce vremuri, jocurile video care pana mai ieri erau o pasiune de nisa, acum domina industria de entertainment si au patruns in mainstream, la "vedete". Pentru cine nu stie, bucuria lui Griezmann de la golul din finala, e un emote tot din Fortnite. :-))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează