INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  FINALĂ

Ipoteză șocantă! Unul dintre invadatorii finalei Mondialului ar fi fost otrăvit: "Și-a pierdut vederea și nu a mai putut vorbi, apoi a intrat în convulsii"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 14 septembrie 2018 10:31

Piotr Verzilov, una dintre persoanele care a intrat pe teren la finala Mondialului dintre Franța și Croația, 4-2, a fost audiat de un tribunal, apoi i s-a făcut rău acasă. ”La început, și-a pierdut vederea. Apoi, nu a mai putut vorbi și nici nu s-a mai putut mișca. A intrat în convulsii”, a povestit prietena sa.

Pe 15 iulie, finala Mondialului a fost întreruptă brusc, după ce patru membri ai grupului punk Pussy Riot au invadat terenul îmbrăcați în uniforme de polițiști. Era încă un protest împotriva regimului Putin. Toți au fost arestați și condamnați atunci la 15 zile de închisoare. Și li s-a interzis să mai asiste timp de 3 ani la competiții sportive. De atunci, au fost mereu hărțuiți de autorități.

Marți seară, după ce a fost audiat la tribunal, Piotr Verzilov s-a simțit tot mai rău acasă. "La început, și-a pierdut vederea. Apoi, nu a mai putut vorbi și nici nu s-a mai putut mișca. A intrat în convulsii", a povestit prietena sa, Veronica Nikulșina, agenției Meduza.

A fost transportat de paramedici la spital. În stare critică. A fost internat la secția de toxicologie a spitalului moscovit Bahrușin. Și starea sa a rămas neschimbată. "Viața prietenului nostru e în pericol. E clar că fost otrăvit", a fost mesajul postat de Pussy Riot pe Twitter.

Doctorii cred că a fost victima unei neurotoxine. Similară celei cu care au fost atacați în Anglia, pe 4 martie, Serghei Skripal (ex-agent GRU) și fata sa Iulia. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
adriann_
adriann_  •  14 Septembrie 2018, 15:20
Postat de robotzel pe 14 Septembrie 2018, 14:40

daca nici putin nu este dictator atunci o sa imi spui ca dragnea nu este hot. putin este un dictator 1-st class care se ascunde in spatele unor alegeri masluite clar.

Daca Dragnea e hot ma intreb ce-o fi profesorul ala de fizica de la Sibiu care a strans de 6 case din meditatii? Probabil e ala care l-a meditat pe Dragnea la hotie, nu? :)))

robotzel
robotzel  •  14 Septembrie 2018, 14:40
Postat de planetfun pe 14 Septembrie 2018, 14:26

ca sa iasa de o stire. ca asta isi doreau alde putin, sa arate cat de dictator e. not

daca nici putin nu este dictator atunci o sa imi spui ca dragnea nu este hot. putin este un dictator 1-st class care se ascunde in spatele unor alegeri masluite clar.

planetfun
planetfun  •  14 Septembrie 2018, 14:26
Postat de cpt.ahab pe 14 Septembrie 2018, 12:53

L-a mâncat unde nu era cazul. Teribilismele pot dăuna grav sănătății! Întrebarea este: de ce tocmai el?! De ce nu și ceilalți? Cu ce a ieșit el în evidență, de au decis să-l "otrăvească"?

ca sa iasa de o stire. ca asta isi doreau alde putin, sa arate cat de dictator e. not

Vezi toate comentariile (14)
Comentează