INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  FINALĂ / FRANȚA - CROAȚIA, DUMINICĂ, 18:00, TVR1, GSP.RO

Les Bleus all'italiano » Și Matuidi răspunde criticilor estetice: "Nu e departe de Juventus"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iulie 2018 12:31

Blaise Matuidi admite că echipa lui Deschamps joacă după un model apropiat de Juventus. ”Stilul bianconero e mai potrivit pentru noi, mă regăsesc în el”.

Dacă Griezmann a admis că nu îl interesează să câștige "Balonul de Aur" și nu-i pasă cum va juca Franța în marea finală, ci numai s-o câștige, Blaise Matuidi îl completează, replicând celor care critică stilul echipei lui Deschamps. "Nu e departe de Juventus, chiar mă regăsesc în el. N-are inspirație italiană, dar, pur și simplu, este cel mai potrivit pentru jucătorii aflați la dispoziție", a spus mijlocașul bianconero în Gazzetta dello Sport.

"Kanté e monstruos"

Matuidi se simte foarte bine în linina mediană a "cocoșilor" alături de Kanté și Pogba: "Mi se pare natural ca ei să joace împreună, se completează reciproc. N’Golo e monstruos în a acoperi zone imense de teren, iar Paul și-a îmbunătățit jocul și în acest sens. Ruperile de ritm și calitățile pe care le are îl fac să fie special".

71
de meciuri și 9 goluri (1 la acest CM) are Blaise Matuidi în naționala Franței, pentru care a debutat pe 7 septembrie 2010, într-un 2-0 cu Bosnia

0
șecuri are Franta în cele 18 meciuri în care N'Golo Kante și Paul Pogba au jucat titulari, 14 victorii și 4 egaluri

Franța - Croația e duminică, de la ora 18:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TVR 1 și TVR HD.

 Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close