INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  CAMPIONATUL MONDIAL DIN RUSIA

Neymar, out 3 luni! Brazilianul va fi operat și este în pericol de a rata Campionatul Mondial

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat joi, 01 martie 2018 20:07

Suporterii lui Paris Saint-Germain au parte de o veste neplăcută. Neymar va fi operat sâmbătă la piciorul drept, în Brazilia, iar previziunile medicilor care vor realiza intervenția chirurgicală nu sunt cele mai optimiste.

Accidentat grav în partida câștigată de PSG în weekend contra lui Marseille, cu scorul de 3-0, sud-americanul s-a întors în țara natală, acolo unde s-a întâlnit cu medicul echipei naționale a Braziliei, Rodrigo Lasmar, care l-a anunțat că va fi nevoie de operație, iar revenirea nu va fi prea rapidă.

”Recuperarea va dura aproximativ două luni și jumătate - trei luni”, a confirmat Lasmar, care va efectua intervenția chirurgicală asistat de un reprezentat din staff-ul medical al lui PSG, Gerard Sailant, cel care l-a operat pe Ronaldo înainte de Campionatul Mondial din 2002.

”După cele trei zile de îngrijiri prevăzute inițial, staff-ul medical al lui PSG și cel al naționalei Braziliei au luat decizia de a-l opera pe Neymar la sfârșitul acestei săptămâni”, a fost comunicatul oficial transmis de formația pariziană.

Starul lui PSG va rata astfel întreg restul stagiunii, devenind incert și pentru Cupa Mondială de la vară. Întoarcerea lui Neymar ar urma să aibă loc chiar înainte de startul turneului final din Rusia, ceea ce ar însemna că va fi total ieșit din forma obișnuită.

Brazilia face parte din Grupa E la CM din Rusia, alături de Elveția, Costa Rica și Serbia. Cu cel mai scump jucător din istoria fotbalului în pericol să rateze turneul final, sud-americanii vor avea o misiunea grea la competiția ce se va desfășura în perioada 14 iunie - 15 iulie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează