INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  BARAJ

Scandinavii au găsit rețeta calificării cu Italia: "Să-i irităm și să le vorbim murdar!"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 09 noiembrie 2017 12:09

Krafth, fundașul Bolognei, știe cum să-i provoace pe italieni, la meciul de baraj pe care Suedia îl dispută în fața Italiei, pentru calificarea la Mondial. "Dacă-i stresăm, devin nervoși și își pot pierde capul. Verratti are un cartonaș și se aprinde foarte ușor", declară înlocuitorul lui Lindelöf.

Suedezii pun presiune pe adversari înaintea primei manșe a barajului de calificare la Mondiale. Și pot apela la toate trucurile pentru a-i șicana pe italieni.

Emil Krafth, ce joacă de două sezoane la Bologna, știe cum să-i provoace: "Dacă-i stresăm, devin nervoși. Să ne strângem în jurul lor și să-i facem să-și piardă capul, mai ales pe Insigne.

Ce bine ar fi să scăpăm de Verratti! El țese plasa de pase în mijloc. L-am urmărit la PSG, e iute la mânie. E la limita suspendării, îi vom vorbi murdar", a glumit înlocuitorul lui Lindelöf, suspendat în tur.

"Nu joacă istoria"

Și selecționerul scandinavilor e optimist și n-are complexe: "Respect Italia, însă nu mă tem de ea. Nu joacă istoria și palmaresul în teren. Presiunea va fi pe voi, noi am depășit toate așteptările într-o grupă foarte grea, lăsând acasă Olanda.

Dacă ne concentrăm la maximum, putem bate pe oricine. În grupă, în afara jocului din Olanda, am avut ocazii și am marcat mereu", spune Janne Andersson în interviul din Gazzetta dello Sport. 

Meciul tur dintre  Suedia și Italia se joacă azi, de la ora 21:45, și va putea fi urmărit în direct pe TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

64 la sută dintre italienii între 18 și 34 de ani cred că ratarea calificării ar fi un dezastru, potrivit sondajului din Gazzetta dello Sport

"Îmi place foarte mult Italia, merg acolo în vacanțe de la 12 ani. Când ies la pensie vreau să rămân în lumea fotbalului. Să fiu magaziner și să pun ordine în vestiar"
Janne Andersson, selecționer Suedia

"Această echipă a Suediei seamănă cu Parma de-acum două decenii. Eram o surpriză și jucam fără teamă, iar Forsberg îmi seamănă mult ca stil și personalitate"
Thomas Brolin, fost semifinalist la CM 1994

"Aș fi preferat să stau pe bancă la meciul ăsta, nu să-l comentez la Rai. Locul meu e în teren. La retur însă voi fi pe San Siro, sărbătorind și aniversarea lui Jacopo"
Walter Zenga, fost portar italian

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează