INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARBITRU

Situație stranie pentru cel mai bun arbitru german: e de 2 săptămâni la Moscova, FIFA nu l-a delegat la niciun meci, dar a încasat o sumă impresionantă

Felix Brych // FOTO: Guliver/GettyImages
Felix Brych // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 21 iunie 2018 11:48

Centralul german Felix Brych este de două săptămâni la Moscova. FIFA nu l-a delegat la niciun meci, dar îl plătește bine.

Arbitrul german Felix Brych a fost inclus de FIFA în lotul de Mondiale. Iar de două săptămâni se află la Moscova, alături de alți 35 de colegi și 63 de asistenți. Dar în timp ce mulți dintre ei au fost deja delegați la meciuri, el încă așteaptă să i se atribuie cea dintâi partidă. Teoretic, munchenezul ar putea fi distribuit și ca asistent-video. Dar responsabilii forului mondial l-au tot omis de pe listă.

Partea bună este că stă pe bani. Mulți bani! FIFA îi plătește 57.000 de euro numai pentru că l-a chemat în Rusia! La care se adaugă câte 2.400 de euro de partidă arbitrată la CM. La rândul lor, asistenții Stefan Lupp și Mark Borsch au garantate dion start câte 20.000 de euro plus 1.600 de euro pentru fiecare meci. Acum mai rămâne să-și și aducă cineva aminte de ei. 

3 partide a arbitrat Felix Brych la Euro 2016 și două la Mondialul 2014, din Brazilia

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează