INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  FINALA MICĂ / BELGIA - ANGLIA, AZI, 17:00, TVR1, GSP.RO

Southgate vrea revanșa cu Belgia: "Avem șansa de a face ceea ce nici o generație a naționalei Angliei n-a mai reușit!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iulie 2018 11:39

Belgia și Anglia joacă azi pentru locul 3 la Mondialul din Rusia. Finala mică va fi liveVIDEO și TEXT pe GSP.ro și în direct pe TVR și TVR HD de la ora 17:00.

Englezii vor să se răzbune după înfrângerea din grupă în fața Belgiei și să aducă o consolare fanilor.

"Din punct de vedere mental a fost dificil pentru noi în ultimele zile. Am fost la 20 de minute de o finală de campionat mondial și apoi la 10 minute de penalty-uri, în prelungiri.

Toată lumea vrea să joace în ultimul meci, dar eu trebuie să văd ce jucători sunt apți fizic. În plus, iau în calcul și energia din jurul fotbaliștilor. Vreau să fac totuși cât mai puține schimbări în echipa de start. Avem șansa de a lua o medalie la Mondial, ceea ce nici o altă generație a naționalei Angliei n-a mai reușit după '66. Iar Belgia ne-a învins deja (n.r. 1-0 în grupe, gol Januzaj) și vrem să ne luăm revanșa", a declarat selecționerul Gareth Southgate.

 Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  14 Iulie 2018, 15:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1662369010695284
Giugiuca Irinel  •  14 Iulie 2018, 15:27

SEMNAȚI VA DOMNILOR... ASTA E MESERIA DVS.. VREM SA VEDEM PE CINE CITIM.. VREM SA VA VEDEM LA LUCRU.. SEMNATI VA ARTICOLELE!

lionforever
lionforever  •  14 Iulie 2018, 13:36
Postat de Popescu Silviu pe 14 Iulie 2018, 12:44

Antrenorul e ok. Acest zis ziarist a rastalmacit declaratia pt GSP. "The delay in selecting the side suggests Southgate does not want to make wholesale changes as he attempts to win the fixture, which would mean being awarded a medal. It would be England’s highest finish at a tournament since 1966 and their best ever performance on foreign soil."

Bănuiam și eu asta intr-adevar în presa românească peste 80% mănâncă pâine degeaba .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează