INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  PRELIMINARII CM 2018 # URUGUAY - ARGENTINA 0-0

Suarez nu mai mușcă, lovește. Intrare criminală la Otamendi!

Articol de - Publicat vineri, 01 septembrie 2017 10:07

Înaintea partidei, Luis Suarez și Lionel Messi au îmbrăcat tricouri pe care scria "2030" și s-au fotografiat împreună. Trimitere directă la Mondialul din acel an, pentru găzduirea căruia Uruguay și Argentina intenționează să depună o candidatură comună.

Amabilitățile s-au oprit însă aici. În special "canibalul" Suarez a excelat pe teren prin câteva intrări dincolo de limita regulamentului.

Cea mai dură, în minutul 81. Jucătorul Barcelonei l-a atacat pe Otamendi cu crampoanele, deasupra gleznei, riscând accidentarea gravă a fundașului argentinian.

Acesta a scăpat ca prin minune cu piciorul întreg, iar Suarez a fost iertat de "centralul" Victor Carrillo (Peru), care nu i-a dat nici măcar un "galben", deși merita "roșu" direct! Uruguayanul n-a scăpat însă de pedeapsă. În final s-a accidentat (83) și a trebuit să fie înlocuit.

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (1)
valentinn10
valentinn10  •  01 Septembrie 2017, 12:19

Chiar criminala, intrarea, urata rau si chiar nimic, nu tu galben de rosu ce sa mai vorbim, iti dai seama ce bucurie pe marius avram si toti ceilalti fluierasi de pe la noi...?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează