INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  FRANȚA CAMPIOANĂ MONDIALĂ

VIDEO A fost ales golul Mondialului » Reușita care l-a lăsat mască inclusiv pe Messi i-a cucerit pe toți

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iulie 2018 18:11

Naționala Franței nu a luat doar titlul mondial și trofeul pentru cel mai bun tânăr jucător de la CM 2018, ci și premiul pentru cel mai frumos gol al turneului final din Rusia.

Demivoleul lui Benjamin Pavard din afara careului mare, în "optimea" cu Argentina (4-2, Detalii AICI), a câștigat duelul cu reușita columbianului Juan Quintero, din partida jucată în grupe împotriva Japoniei (1-2), și cu șutul de la distanță semnat de Luka Modrici în duelul cu Argentina (3-0), tot în cadrul grupelor.

"Mingea a sărit înainte să ajungă la mine, nici nu m-am gândit prea mult cum să dau. Am încercat doar să o țin cât mai jos. Am încercat s-o trimit în direcția din care a venit, ceea ce îmi spun mereu atacanții. Nu am analizat, când am văzut că e gol am simțit o fericire imensă"
Benjamin Pavard, Franța

VIDEO // Vezi AICI golul lui Pavard

VIDEO // Vezi AICI golul lui Quintero

VIDEO // Vezi AICI golul lui Modric

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
delta_force
delta_force  •  27 Iulie 2018, 11:01

personal golul lui Quaresma mi s-a parut cel mai frumos. executie de artist.

th3dog
th3dog  •  25 Iulie 2018, 21:01

gol mai bulanos ca asta.... din 100 de incercari nu mai reuseste sa dea la fel

Vezi toate comentariile (2)
Comentează