INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  NIGERIA - ARGENTINA 1-2

VIDEO Imagini incredibile în Nigeria - Argentina » Selecționerul Sampaoli îl întreabă pe Messi ce schimbare să facă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iunie 2018 10:40

Argentina a învins Nigeria cu 2-1, grație unui gol în minutul 87, și s-a calificat în optimile Campionatului Mondial. În timpul meciului s-a întâmplat ceva ce jurnaliștii au bănuit de multă vreme: Messi a hotărât ce schimbare să facă selecționerul Sampaoli!

  • Argentina va juca în optimi cu locul 1 din grupa C, Franța, pe 30 iunie, la Kazan, de la ora 17:00

În repriza a doua, camerele TV l-au surprins pe selecționerul Argentinei, Jorge Sampaoli, întrebându-l pe căpitanul Leo Messi dacă să-l introducă pe atacantul Kun Aguero. "Leo, îl bag pe Kun?", a fost întrebarea antrenorului către jucător, potrivit Ole, cel mai cunoscut ziar de sport din Argentina!

Kun Aguero, marcatorul unui gol în meciul Argentina - Islanda 1-1, a fost introdus de Sampaoli în minutul 80, în locul lui Taglaifico. Messi este nașul copilului lui Kun, iar cei doi sunt foarte buni prieteni.

De-a lungul timpului, presa din Argentina a scris în mai multe rânduri că Messi dictează la națională, schimbând antrenorii și stabilind cine joacă. Două dintre cele mai mari scandaluri sunt legate de neconvocarea lui Mauro Icardi și de faptul că Paulo Dybala a jucat doar 20 de minute în faza grupelor.

1

4

clipboard06

foto  Vezi AICI Galerie foto cu momentul

Vezi aici VIDEO

Clasament final Grupa D

1. Croația 3 meciuri, 9 puncte
2. Argentina 3 m, 4 p
3. Nigeria 3 m, 3p
4. Islanda 3 m, 1 p

play icon Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (24)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  27 Iunie 2018, 11:30

hai sa zicem ca v-as crede ca cititi pe buze..voi sau cine afirma de obicei aceste ineptii pentru spalatii pe creier (vezi mai jos) care pun botul. sa nu-mi spuneti ca identificati si tonalitate si daca omul intreaba sau afirma. poate omul a afirmat simplu: il bag pe Kun sau vezi ca il bag pe Kun. stiti voi ca a fost intrebare ? :)) jurnalismul secolului 21 nu mai este bazat pe redarea corecta a informatiei ca nu mai e nevoie. cand planeta a adunat cateva miliarde bune de prosti care pun botul la orice inventie, aberatie sau intoxicare orice informatie e luata automat de buna.

dinamo100
dinamo100  •  27 Iunie 2018, 11:52

Argentina nu joaca nimic, nu are joc de echipa, dar asta nu e din cauza lui Messi. Dimpotriva, echipa nestiind ce sa faca cu mingea i-o tot dau lui Messi incercand sa obtina de la el cat mai mult. Uitati-va ce jucatori are Argentina: un Mascherano pensionar care face multe greseli, un Otamendi nervos si rudimentar, un Higuain greoi, fara explozie si cativa jucatori mediocri din campionatul argentinian. Di Maria s-a miscat destul de bine, dar nu rezista 90 min, Banega de asemenea a jucat bine dar fara stralucire, Pavon a intrat bine. Argentina s-a zbatut mult, au jucat cu sufletul, dar jocul lor de echipa este schiop, nearticulat. Golul lui Messi a demonstrat clasa acestuia (viteza, preluare perfecta, sut rapid fara pregatire).

cpt.ahab
cpt.ahab  •  27 Iunie 2018, 11:07

Da, pentru că Messi e dictator la lot, nașul lui Kun și prieten bun, Sampaoli a început cu Higuain! Care Higuain e într-o formă fantastică, aseară reușind chiar două preluări corecte!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează