INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  AMENINȚARE

Villar contraatacă: "Dacă Spania nu va juca la Mondial, va fi numai din vina Guvernului"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 19 decembrie 2017 12:38

Suspendat ca președinte al federației și anchetat pentru corupție, Ángel María Villar îi dă un sfat prim-ministrului Rajoy: "Să devină asistentul selecționerului Lopetegui. Ar câștiga mai bine ca șef al Guvernului".

În vârstă de 67 de ani, Ángel María Villar iese foarte urât din fotbalul spaniol. Suspendat un an pentru corupție, anchetat și ținut două săptămâni după gratii, înainte să plătească o cauțiune de 300.000 de euro.

Cel care a fost din 1988 președintele federației iberice a contraatacat într-o conferință de presă, după ce FIFA a trimis forului de la Madrid o scrisoare în care avertiza Spania că riscă să fie exclusă de la turneul final dacă se amestecă politicienii.

"Dacă Spania nu va juca la Mondial, ceea ce eu nu vreau să se întâmple, va fi numai din vina Guvernului", a declarat Villar, anunțând: "Eu nu voi ajunge la închisoare, pentru că sunt nevinovat. Și mă voi duce la toate tribunalele internaționale, drepturile omului au fost încălcate".

Villar mai spune: "În cazul în care mă voi întoarce la federație, îi voi cere premierului Rajoy, ce le știe pe toate, să fie asistentul selecționerului Lopetegui. Cu el, Spania ar cuceri sigur titlul mondial. Și ar câștiga mai mulți bani ca șef al Guvernului". 

"Cei aflați în spatele acestui atac vor să-mi vadă capul pus pe perete, ca un cap de cerb. Un trofeu"

"Am fost tratat ca un lepros, ne-au aruncat în noroi pe mine și familia mea"
Ángel María Villar, președintele suspendat al federației spaniole

"Așa se poartă Villar. Amenință și provoacă frică. FIFA nu va exclude Spania de la Mondial"

Javier Tebas, președintele Ligii spaniole

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează