INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  DINAMO

Vin banii la Dinamo » Ce sumă primește echipa lui Negoiță pentru Penedo

Articol de - Publicat marti, 26 decembrie 2017 11:41

FIFA plătește o avere cluburilor: 7.100 de euro zilnic pentru fiecare jucător prezent la Mondial! Dinamo va lua 200.000 de euro pentru portarul Jaime Penedo.

Forul mondial are 176,9 milioane de euro pregătite pentru a compensa cluburile care dau jucători la CM 2018, o sumă de trei ori mai mare față de cea din 2014. Dacă ai și un singur jucător la Campionatul Mondial, tot e o afacere. FIFA a pregătit cea mai mare sumă pentru a compensa cluburile în perioada turneului final. În 2010, forul de la Zürich a oferit 33,8 milioane de euro. Patru ani mai târziu, 59,2 milioane. Iar la CM 2018, 176,9 milioane! De trei ori mai mult față de 2014.

Cu 7.100 de euro zilnic și cum FIFA plătește de la 1 iunie, când încep cantonamentele pentru competiție, Dinamo va avea garantat pentru portarul panamez Jaime Penedo aproape 200.000 de euro.  Acesta este singurul jucător din Liga 1 care va participa la Campionatul Mondial din Rusia.

Iar grupările care vor avea un reprezentant în finala vor câștiga 312.000 de euro. Mai mult. Barcelona, cu 16 jucători foarte probabil la Mondial, va primi numai pentru faza grupelor 3,18 milioane de euro!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (41)
blocatu
blocatu  •  27 Decembrie 2017, 12:40
Postat de haideusicfr pe 26 Decembrie 2017, 20:37

Cum sunt cum nu ,banii aceia sunt corect obtinuti.Nu ca smecheriile pe axa Becali-Hagi.

nu ca e treaba mea, nu vreau sa te jignesc, pentru ca am vazut ca ai comentarii de bun simt, marea majoritate! dar tocmai tu,fan al CFR vorbesti de astea? cand pe CFR ii pun astia in europa intre cele mai corupte echipe,tu vorbesti de corectitudinea banilor dintre Becali si Hagi? :D

haideusicfr
haideusicfr  •  26 Decembrie 2017, 20:37
Postat de mvradulescu pe 26 Decembrie 2017, 16:12

Nu văd de ce sunt unii contrariați de banii pe care îi încasează Dinamo pentru participarea lui Penedo la C.M. : au muncit oamenii cu el, l-au adus într-o formă sportivă ca să-și poată califica naționala la turneul final și acum urmează să fie în mod corect răsplătiți ! Mă mir că nu s-a emis încă decizia ca președintele de club și ultimii doi antrenori, care s-au ocupat de pregătirea lui Penedo, să paricipe ca invitați de onoare pe cheltuiala FIFA la marea sărbătoare a fotbalului din 2018 ! Păi dacă avea Dinamo o apărare beton, ar mai fi avut Penedo ce apăra ? Pierdea locul din naționala Panama ... Deci, corect ar fi să beneficieze de invitații și apărătorii dinamoviști care au merite la calificarea Panama la turneul rusesc !!! Să fie într-un ceas bun !

Cum sunt cum nu ,banii aceia sunt corect obtinuti.Nu ca smecheriile pe axa Becali-Hagi.

davidblack
davidblack  •  26 Decembrie 2017, 19:38
Postat de randoom.__ pe 26 Decembrie 2017, 14:57

tiberiu iq 33,eu nu am scris pe gsp nimica pana acuma. nici sambata,nici duminica,nici luni. abia in a doua zi de craciun mi-am facut ceva timp. eu am familie,tiberiu iq 33. stiu,voi antistelistii nu prea aveti familia si v-ati petrecut craciunul nu in familie ci pe gsp. trist. de aia am spus ca,chiar imi este mila de tine. ti-as ura craciun fericit,dar stiu ca ai avut un craciun de cosmar,la fel ca in fiecare an,in ultimi 10. familie nu ai,prieteni nu ai si o sa mori singur. sinuciderea este singura scapare pentru tine si tu stii asta. treaba este ca,voi antistelistii de pe gsp,sunteti toti la fel. dupa ce se desfiinteaza rinamo aka rusinea romaniei(si la cum arata dosarul cu bancruta frauduloasa,aveti zero sanse sa mai existati dupa ce se da sentinta) o sa dispareti si voi fizic.

bahhhhhhhhhhhhhh inca nu s-a terminat craciunul ......ce trist esti ....sa stai non stop pe gsp de sarbatori ............si ne mai intrebi daca avem familie si viata sociala :)))))))))))))))))))))) .....VAI DE SARBATORILE TALE !!!!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează