INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - NORDSJAELLAND

Veste proastă pentru FCSB: un titular e OUT » Cum ar putea arăta primul „11” la turul cu danezii

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB, spune că Alexandru Băluță (29 de ani) va fi indisponibili o perioadă.
Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB, spune că Alexandru Băluță (29 de ani) va fi indisponibili o perioadă.

Articol de , , - Publicat marti, 08 august 2023 07:05 / Actualizat marti, 08 august 2023 09:35

După ce a ratat meciul cu CFR Cluj, Alexandru Băluță (29 de ani) nu va putea juca nici în duelul cu Nordsjaelland din preliminarii Conference League, partidă care va avea loc joi. 

FCSB a primit o veste bună de la UEFA. În posibilul play-off de Conference League ar urma să joace cu Partizan Belgrad, un nume accesibil față de ceea ce ar fi putut să însemne, ca dificultate, confruntări cu cluburi precum Fiorentina sau FC Brugge. 

Până la acea fază a competiției însă, roș-albaștrii au o misiune grea în turul 3, împotriva unei echipe nordice, Nordsjaelland, vicecampioana Danemarcei din sezonul precedent.

Mihai Stoica, scut în fața fotbalistului criticat de la FCSB: „E greu de înțeles impactul lui!” + ce spune despre Compagno
FCSB - CFR Cluj 1-0
Mihai Stoica, scut în fața fotbalistului criticat de la FCSB: „E greu de înțeles impactul lui!” + ce spune despre Compagno

Alexandru Băluță ratează FCSB - Nordsjaelland

Din păcate pentru staff-ul tehnic al celor de la FCSB, unul dintre fotbaliștii care au evoluat ca titular în debutul sezonului nu va putea să joace joi, în meciul tur. E vorba despre Alexandru Băluță, cel care s-a accidentat în timpul returului cu CSKA Sofia, când a fost unul dintre cei mai buni de pe teren, fiind și autorul pasei la golul lui Djokovic. 

Băluță n-a putut să joace nici în derby-ul cu CFR Cluj, scor 1-0, și se spera la recuperarea lui pentru primul joc cu Nordsjaelland. Acest lucru nu va fi posibil și o eventuală apariție a lui joi ar însemna un risc foarte mare de a-i recidiva acidentarea, astfel că nu va face parte din lot. 

Va continua programul de recuperare și aproape sigur va fi apt 100% pentru partida retur, mai ales că FCSB a aflat că al doilea meci din dubla cu nordicii va avea loc pe 17 august, în loc de 16, așa cum era programat inițial.

Băluță, care luna viitoare va împlini 30 de ani, a venit în această vară liber de contract, ultimul său club fiind Akademia Pușkaș, la care a evoluat din 2020. 

Băluță a semnat pe un salariu de 20.000 de euro net lunar și a declinat oferta Universității Craiova, club la care a jucat între 2014 și 2018, înainte să plece în străinătate, la Slavia Praga.

Ce și cât a jucat Băluță în acest sezon

Meci Titular/rezervăMinute jucate
FCU Craiova - FCSB 1-3 titular70
FCSB - Dinamo 2-1  titular45
CSKA 1948 Sofia - FCSB 0-1 titular45
Oțelul - FCSB 0-2 titular45
FCSB - CSKA 1948 Sofia 3-2rezervă33

Cum ar putea arăta FCSB joi, la turul cu danezii:
Târnovanu - Pantea, Dawa, Chiricheș, Radunovic - Djokovic, Șut, Olaru - Oct. Popescu, Compagno, Fl. Coman

9puncte din 9 posibile are Nordsjaelland în primele 3 etape din campionatul din Danemarca, același punctaj îl are și campioana en-titre, Copenhaga

Citește și alte știri despre FCSB:

Adversari accesibili! FCSB, Farul și Sepsi și-au aflat posibilele rivale din play-off-ul Conference League

Incredibil: FCSB - Nordsjaelland în pericol să nu se vadă la TV! Vezi motivul care blochează transmisia meciului

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (28)
Potio
Potio  •  08 August 2023, 15:31

Meciul nu e jucat de dinainte..sa speram e tot ce putem face. Danezii sunt o echipa de batut..vorba aceea de ce ti e frica nu scapi, asa ca sa nu ne fie frica..hehe..vreti nu vreti suntem Steaua! Lor ar trebui sa le fie teama.

romeverest
romeverest  •  08 August 2023, 14:31

Vestea proasta pentru Fcsb nu este aceea ca Baluta nu va juca, ci faptul ca vor juca cu Nordsjaelland !! Chiar si acum mai au noaptea cosmaruri cand aud de echipele din Danemarca !!

legio.sud
legio.sud  •  08 August 2023, 13:55
Postat de concret pe 08 August 2023, 11:44

Pseudo-jurnalisti.

Au vrut să spună accesibilă pt Napoli …

Vezi toate comentariile (28)
Comentează