INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - CSKA 1948 SOFIA 3-2

S-a luat de Becali, după FCSB - CSKA 1948: „Nu simte schimbările! Mai rău chinuie jucătorii”

Articol de - Publicat vineri, 04 august 2023 00:10 / Actualizat vineri, 04 august 2023 00:18

Fostul mijlocaș de la FCSB, Nana Falemi (49 de ani), a criticat schimbările făcute de roș-albaștri în victoria la limită cu CSKA 1948 Sofia (3-2), în turul preliminariilor Conference League.

  • FCSB va da în turul III preliminar din Conference peste Nordsjaelland, vicecampioana Danemarcei (AICI, prezentarea adversarului)
  • Turul ar urma să aibă loc la București, joi, 10 august, iar returul din Danemarca ar avea loc pe 16 august

După ce în prima repriză Cordea a intrat în locul lui Miculescu, accidentat, la pauză, când conducea cu 1-0, FCSB a făcut două schimbări. Astfel, au ieșit Haruț și Florinel Coman și au intrat Chiricheș și Octavian Popescu.

Ulterior, la 1-1, Băluță i-a luat locul lui Compagno (58), iar în minutul 88, la 2-2, Edjouma l-a schimbat pe Olaru.

Gigi Becali, prima reacție după calificarea cu emoții în turul 3 al Conference League
FCSB - CSKA 1948 SOFIA 3-2
Gigi Becali, prima reacție după calificarea cu emoții în turul 3 al Conference League

Gigi Becali, taxat după FCSB - CSKA 1948 Sofia

La final, Nana Falemi a criticat schimbările și l-a scos vinovat pe Gigi Becali, patronul FCSB.

„În ultimele 5-6 meciuri, Gigi a luat gol de fiecare dată când a schimbat. Nu simte momentul, nu simte schimbările. Mai mult îi chinuie pe cei din teren. Schimbările lui au produs un efect negativ. FCSB a luat gol mereu.

Acum s-a întâmplat cumva să-i iasă. Echipa a salvat situația”, a spus Nana Falemi la OrangeSport, în emisiunea „Sport Center”.

Falemi a continuat: „Steaua joacă la rezultat. Dacă simte că are un adversar tare, atunci se mobilizează. Băieții au potențial. Nu au jucat azi la potențialul maxim. Acum o să joace mai tare și cred că vor trece și de Nordsjaelland”.

VIDEO Toate reacțiile de la GSP LIVE după FCSB - CSKA 1948 Sofia

Citește și: 

„Nu se poate așa în Europa!” » Salvatorul Djokovic avertizează: „Trebuie să jucăm și cu capul”

Elias Charalambous e îngrijorat: „Trebuie să vedem ce se întâmplă”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
Hcm27
Hcm27  •  04 August 2023, 12:35

Mai, Vivi, "chinuie" jucătorii, n-ar fi bai, ca de aceea au semnat contracte mari de jucători profesioniști la FCSB, contracte de la 10000 de euro în sus.Ce pe zugrav sau pe muncitorul de pe șantier, nu-l "chinuie" șeful ca să își ia salariul?Problema, cred eu, nu este "chinuiala" jucătorilor, este chinuiala suporterilor, care se roagă ca echipa sa egaleze sau sa câștige.Eu chiar nu-l înțeleg, pentru care nu-l folosește deloc pe V Gheorghe.Insista cu Baluță, cu Miculescu, chiar și cu Tavi Popescu și luiGheorghe nu-i da nici o șansă, dar absolut niciuna.Jaca în campionat cuPantea în dreapta și în Europa cu Harut ca este în forma și tot l-ai adus și pe Chiriches.Da-i și lui Gheorghe șanse A1 Becali, ca e mai bun decât mulți de pe acolo

bunicu
bunicu  •  04 August 2023, 07:45

Bine lăudatul Olaru cred că uită că e fotbalist ce face el pe teren face parte din alte sporturi el și Campango mereu caută să păcălească arbitrii. Și spusele lui Becali înainte de meci nu prea a fost pe pofta lui.

coniaris
coniaris  •  04 August 2023, 03:31

Cind joci cu o echipa asa de primitiva care se bazeaza doar pe lovirea adversarului cred ca este normal sa incerci sa-ti protejezi jucatorii care sint in forma . De cite ori a fost faultat Coman in prima repriza? E inceputul campionatului si nu vrei sa-l pierzi pe cel mai bun jucator care poate sa ajute si echipa nationala..Macaroana a fost schimbat fiinca face pereche buna cu Coman. Digi ar trbui sa renunte la Prunea care stie fotbal mai putin decit Tata Leana din Obor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează