INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  VIKING - FCSB

Presa din Norvegia merge pe mâna FCSB-ului: „La București a fost un jaf!”

Presa din Norvegia merge pe mâna FCSB-ului: „La București a fost un jaf!”
Presa din Norvegia merge pe mâna FCSB-ului: „La București a fost un jaf!”

Articol de - Publicat luni, 22 august 2022 19:45 / Actualizat luni, 22 august 2022 20:28

Presa din Norvegia îi dă avantaj FCSB-ului în returul de joi și îl evidențiază pe Florinel Coman, jucătorul care „a făcut ravagii” în meciul cu Viking de pe Arena Națională

  • Viking - FCSB e joi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizat de PRO TV

"În niciun caz nu s-a terminat! Excesul de încredere poate deveni rapid cel mai mare dușman al vikingilor în returul împotriva FCSB". Acesta este materialul de deschidere al jurnaliștilor norvegieni de la Dagsavisen, care prefațează duelul decisiv pentru calificarea în grupele Conference League.

Sub semnătura lui Espen Iversen, nordicii o văd pe FCSB favorită, dar anunţă că terenul sintetic le va fi un inamic redutabil roş-albaştrilor la Stavanger. O suprafață de joc pentru care echipa lui Nicolae Dică s-a pregătit în ultima săptămână făcând antrenamente doar pe sintetic.

"Chiar dacă Viking trebuie acum să joace pe gazon artificial - pe care probabil că adversarul îl urăște intens - au fost atât de mulți jucători buni individuali în această echipă încât oricare poate exploda oricând. Unul dintre ei a fost căpitanul Florinel Coman. 

El a făcut ravagii. I-a învârtit pe cei de la Viking şi a ajuns în situaţii periculoase. Dacă suntem complet sinceri cu noi înșine, meciul de la București a fost ceva aproape de un jaf al fotbalului, în ciuda unui plan de joc bun", scriu nordicii.

Chiar dacă în acest moment, cei de la Viking sunt favoriți la calificare, cel puțin conform caselor de pariuri, jurnaliștii norvegieni trag un semnal de alarmă în ceea ce privește optimismul din propria tabără: "Excesul de încredere poate deveni rapid cel mai mare dușman al vikingilor".

Și nu uită mesajul transmis de antrenorul echipei: "Morten Jensen a subliniat rapid după meci că românii sunt în continuare favoriți la calificare. Nu este departe de adevăr".

"Vom ataca fără oprire la meciul de joi. Eu n-am mai văzut o asemenea echipă atât de slabă. Gloria Buzău era mai tare decât Viking. Şi o echipă din Divizia C te mai atacă, aşa... Ăştia de la Viking au stat doar în propriul careu. Ne calificăm fără emoţii, staţi liniştiţi. S-au îmbătat cu apă rece cei de la Viking. Lasă, se trezesc ei din beţie joi seara" 
Gigi Becali, patron FCSB

Sfaturi de la Mister Ilie 

Nicolae Dică se pregătește să mizeze pe o formulă extrem de ofensivă pentru meciul din Norvegia, iar Ilie Dumitrescu știe cine trebuie să-i ia locul suspendatului Olaru. "Cred că Oaidă e cel mai potrivit lângă Edjouma. E un jucător care acoperă foarte bine zona din fața fundașilor centrali și are o progresie bună cu mingea la picior. 

FCSB are nevoie de victorie cu Viking, dar trebuie să luăm în calcul și jocul fără minge. Rață poate aduce plusul ăla, face și faza defensivă, dar trebuie cineva care să facă un presing de întâmpinare agresiv", a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

O să fie sold-out!

Fanii norvegieni sunt gata să facă atmosferă incendiară la meciul cu FCSB, din returul play-off-ului Conference League. Victoria de pe Arena Națională le-a dat aripi fanilor lui Viking, care au achiziționat deja 12.000 de tichete pentru meciul de joi. 

Stadionul are o capacitate de 15.900 de locuri, iar cel mai probabil va fi sold-out. FCSB a anunțat că fanii care doresc să-și susțină echipa își pot cumpăra bilete de pe site-ul clubului norvegian, prețul fiind de 200 de coroane (aproximativ 100 de lei).

Conference League // Match Preview Viking - FCSB

Mihai Stoica e la curent cu degringolada de la Dinamo și vine cu un sfat: „Să vă spun problema lui Burcă”
FCSB
Mihai Stoica e la curent cu degringolada de la Dinamo și vine cu un sfat: „Să vă spun problema lui Burcă”
Ultimele detalii înainte de Viking - FCSB! MM anunță: „Nu face deplasarea în Norvegia. Nici Olaru nu vine, ce să facă acolo?”
VIKING - FCSB
Ultimele detalii înainte de Viking - FCSB! MM anunță: „Nu face deplasarea în Norvegia. Nici Olaru nu vine, ce să facă acolo?”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (47)
paolo11
paolo11  •  24 August 2022, 05:56
Postat de Catalynn_ pe 23 August 2022, 00:28

Trist, dar din păcate adevărat … :-((( Da’ nu-i nimic, batem azi *** din Miercurea Ciuc, declarat pe șestache “de utilitate publica” (pt a putea primi astfel funduri si de la Statul Roman nu doar de la cel maghiar :-))) ) in Aprilie curent de guvernul din care face si nea Vasile :-))), și dacă maghiarul Novak întoarce favorul și schimba articolul 31 din legea 69/2000 asa cum a declarat de altfel public, poate la anul Steaua va fi in L1 … In Europa e cam greu, in fotbal s-au mai văzut minuni, dar chiar nu cred ca vom putea câștiga Cupa României. :-)))

Catalyneeee! Inteleg ca jucătorii nu baga osu' știind ca joaca degeaba, dar chiar 4? Atunci ce va așteptați de la Selimbar?

zorrozabal
zorrozabal  •  23 August 2022, 15:34

Iar la Stavanger va fi un hold-up!Tot in poarta fcsb-ului!

zorrozabal
zorrozabal  •  23 August 2022, 15:31

Iar la Stavanger va fi un hold-up!Tot in poarta fcsb-ului!

Vezi toate comentariile (47)
Comentează