INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ

Foto De la ce au plecat scandările rasiste din timpul meciului dintre CFR și Slavia» Mesajul deplasat afișat de fanii feroviarilor

foto: Galerie CFR mesaj rasism
foto: Galerie CFR mesaj rasism

Articol de - Publicat vineri, 14 octombrie 2022 14:04 / Actualizat vineri, 14 octombrie 2022 14:32

Partida dintre  CFR Cluj și Slavia Praga a fost marcată de un moment tensionat și în tribune. Suporterii oaspeților au scandat o serie de lozinci rasiste la adresa fanilor feroviarilor. Reacția cehilor a fost o replică după ce suporterii feroviari i-au provocat, afișând  un banner cu un mesaj deplasat.

Suporterii formației din Gruia au afișat un banner, îndreptat spre galeria formației din Praga cu mesajul „Jste jen zidovska Slavia”, care se traduce  „Sunteți doar niște jidani, Slavia”. 

Petrescu, lăudat de un coleg din „Generația de Aur”: „Meciurile cu Slavia au fost câștigate de antrenor, de tactica lui”
CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA 2-0
Petrescu, lăudat de un coleg din „Generația de Aur”: „Meciurile cu Slavia au fost câștigate de antrenor, de tactica lui”

Ulterior, fanii cehi au replicat și au strigat scandat în mai multe rânduri pe tot parcursul meciului: „Țiganii, țiganii!”

De la ce au plecat scandările rasiste din timpul meciului dintre CFR și Slavia» Mesajul deplasat afișat de fanii feroviarilor
Bannerul rasist afișat de fanii celor de la CFR Cluj

Istoric tensionat între galeriile celor de la CFR și Slavia

Galeriile celor două echipe au un istoric tensionat. În 2019, când Slavia și CFR s-au întâlnit în play-off-ul Champions League, galeria praghezilor a capturat câteva dintre steagurile de brigadă ale „Peluzei Vișinii”. 

Săptămâna trecută, în timpul meciului tur, la trei ani distanță de la acel moment, ultrașii Slaviei au afișat steagurile luate clujenilor, amintindu-le de „războiul” pierdut atunci. În lumea ultrașilor nu există umilință mai mare decât capturarea steagurilor.

CFR Cluj - Slavia Praga, întrerupt 15 minute după ce un suporter a suferit un infarct

Tot pe durata primei reprize, unui spectator i s-a făcut rău. Meciul a fost întrerupt aproape 15 minute. În minutul 26, la tribuna a doua, un suporter a avut nevoie de îngrijiri medicale. Spectatorii din jur au cerut de urgență intervenția medicilor .Doctorii campioanei au intervenit imediat, sărind în tribună. La scurt timp, a pătruns și ambulanța SMURD pe teren. Ulterior SMURD Cluj a anunțat într-un comunicat că pacientul a fost stabilizat și transportat la Institutul inimii pentru mai multe îngrijiri de specialitate.

Citește și alte știri:

„Dacă nu ne prezentam, luam numai 3” » FCSB, ținta ironiilor în online după ce a fost zdrobită de Silkeborg

Dică, atacat de un fost coechipier: „Mă așteptam să aibă onoare și să plece. E bun executant, nu bun antrenor” + Ce nume propune pentru FCSB Nicolae Dică, antrenor FCSB

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (21)
abavati
abavati  •  05 Noiembrie 2022, 10:05
Postat de rocky5 pe 14 Octombrie 2022, 22:50

Cu siguranță am mai multe decât ale tale!

sigur n-ai cum ...

traian_v
traian_v  •  15 Octombrie 2022, 16:17
Postat de elgabri pe 14 Octombrie 2022, 16:14

Cehii trebuiau doar sa le scoata boxa din priza si se facea liniste peste Gruia ;))

Era prea complicat, au acum 4 boxe si sunt wireless.

steaua.libera
steaua.libera  •  15 Octombrie 2022, 00:32

Așteptăm DIICOT să facă o comisie rogatorie în Praga și să cerceteze furtul bannerilor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează