INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  PRELIMINARII

Ioan Ovidiu Sabău, concluzie dezarmantă: „Ne sperie fiecare adversar, nu mai suntem ce am fost” » Lansează public o întrebare

Ioan Ovidiu Sabău / Captură Orange Sport +25   FOTO
Ioan Ovidiu Sabău / Captură Orange Sport

Articol de - Publicat vineri, 28 iulie 2023 08:17 / Actualizat vineri, 28 iulie 2023 10:21

Fostul mare internațional Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani) trage un semnal de alarmă cu privire la mentalitatea pe care a observat-o în ultima perioadă în rândul oamenilor de fotbal din România. Discursul „Moțului” a venit joi seara, în timpul meciurilor pe care echipele din Superligă le disputau în preliminariile Conference League.

Reputatul om de fotbal critică atitudinea defetistă remarcată adesea în rândul cluburilor de la noi, apoi lansează o temă de gândire pentru toți cei implicați în fenomen: „Tu unde te afli în momentul de față?”, se întreabă Ioan Ovidiu Sabău, revenit în funcția de analist după experiența de la U Cluj.

CFR, noroc mare! Hagi s-a păcalit! Bravo, Ciobi!
editorial dan udrea
CFR, noroc mare! Hagi s-a păcalit! Bravo, Ciobi!

Ioan Ovidiu Sabău: „Ne sperie fiecare adversar, nu mai suntem ce am fost”

Ne sperie fiecare adversar! Noi nu mai suntem ce am fost... Joci cu o echipă din Turcia (n.r. - Adana Demirspor), nu poţi să zici că nivelul e super, în afară de două-trei echipe de pe acolo. Sigur, rămâne totuşi un campionat puternic. 

Jucăm cu o echipă din Armenia (n.r. - Urartu) ...la fel, toţi au progresat. Este adevărat, se pare că nu mai sunt echipe mici, deși pe mine m-a deranjat întotdeauna propoziţia aceasta. Pentru că aceste ţări au investit foarte mult, au salarii foarte mari, aduc antrenori foarte valoroşi şi au crescut nivelul. 

Dar apare întrebarea: «Tu unde te afli în momentul de faţă?» O să vedem după jocurile acestea”, a punctat Sabău, la Prima Sport.

Bilanțul românesc din Conference League: trei calde, una călduță

Sepsi a făcut o partidă senzaţională la Sofia, cu CSKA, (2-0) şi e aproape calificată în turul 3, campioana Farul a avut emoţii mari şi a câştigat în prelungiri cu armenii de la Urartu, 3-2, în timp ce Clujul lui Andrea Mandorlini a deschis scorul repede cu Adana Demirspor, dar a fost sufocat apoi şi păstrează şanse mici la retur (1-1). 

+21 FOTO

Miercuri, fără să strălucească, FCSB s-a impus la limită cu CSKA 1948, 1-0, și și-a asigurat în bună măsură accesul în turul următor.

VIDEO Fotbaliștii lui Sepsi exultă: „Cel mai mare rezultat din istoria clubului nostru!”

Citește și alte știri de actualitate: 

Mihai Stoica, după ce a văzut meciurile echipelor românești din Conference League: „Foarte, foarte slabi!” » Cine l-a surprins negativ

EXCLUSIV Lovitura momentului la Dinamo! Adio, stadion?! Dezvăluiri-șoc: „Vrei să-ți spun direct? Nu se face nimic acolo”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (3)
laur_gr
laur_gr  •  28 Iulie 2023, 12:24

Sabau traieste in lumea lui... cica de ce ne temem de o echipa din Turcia. Pai echipele de azi nu mai au jucatori autohtoni, echipele din Turcia includ putini turci, la fel si CFR are multi straini. Bugetul conteaza! Nu conteaza din ce tara sunt. Adica ce vrea sa spuna Sabau: ca turcii sunt prosti si desi au buget mare cumpara jucatori prosti pe bani multi? Sau ca jucatorii care joaca in Romania le convine sa castige putin pentru avem o tara prea buna ca sa mai conteze salariul ?!? Sabau a ramas cu 30-40 de ani in urma...

Dobermannul
Dobermannul  •  28 Iulie 2023, 11:19

Foarte profesionist. Mi-aduc aminte de blaturile lui la Bistrita.

RaduConsulu1977
RaduConsulu1977  •  28 Iulie 2023, 10:53

Neluțu trebuie sa revina urgent pe banca si daca se poate la U Cluj!!fotbalul romanesc are nevoie de oameni si de profesionisti ca si el.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează