INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  EURO 2020

OFICIAL Bilbao și Dublin, fără meciuri la Euro » Se va juca la capătul celălalt al Europei!

Stadion Sankt Petersburg // Foto: Getty Images
Stadion Sankt Petersburg // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 23 aprilie 2021 13:06 / Actualizat vineri, 14 mai 2021 11:08

UEFA a decis astăzi să înlocuiască Bilbao cu Sevilla, iar partidele din capitala Irlandei să le mute la Sankt Petersburg, care era deja pe lista orașelor-gazdă. Bilbao și Dublin nu puteau avea spectatori la Euro.

Pentru a mai putea rămâne pe lista celor 12 orașe-gazdă la Euro, UEFA a impus o condiție: spectatori la turneul final minimum 25% din capacitatea arenelor! București a răspuns pozitiv și va avea patru meciuri la Euro, trei în grupa C și o optime de finală.

Bilbao și Dublin nu au putut promite ceea ce dorea forul continental. Și astăzi, în ședința Comitetului Executiv, UEFA a renunțat la ele. Partidele de la Bilbao vor fi mutate la Sevilla, iar cele de la Dublin în Rusia, la Sankt Petersburg, care avea deja patru întâlniri, trei în grupa B și unul în „sferturi".

Boniek: „Ne așteaptă un pic de muncă, pornim acum"

Probleme mari acum în grupa E pentru Polonia, Suedia și Slovacia. Toate urmau să joace la Bilbao și Dublin, unul în orașul basc, două în capitala Irlandei. Dacă Sevilla e aproape, în schimb, Sankt Petersburg e la 2.329 km de Dublin! 

„Ne așteaptă un pic de muncă, pornim acum. Bază de pregătire, călătorii, întreaga logistică", a comentat pe social media Zbigniew Boniek, „vicele" UEFA și președintele federației poloneze.

Citește și alte știri despre Euro 2020:

România intră în istorie cu doi arbitri la Campionatul European din 2020 » Hațegan și Kovacs sunt încă departe de cel mai titrat „central” din țara noastră

VIDEO Imagini spectaculoase cu Arena Națională! A fost montat gazonul hibrid pentru EURO, cu 50 de zile înainte de turneul final

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează