INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  PRECEDENT

Arbitrul care a eliminat-o pe Danemarca a mai avut un scandal imens în acest an: „Scuze pentru o greșeală teribilă”

Foto: Getty Images +14   FOTO
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat joi, 08 iulie 2021 12:45 / Actualizat joi, 08 iulie 2021 13:56

Danny Makkelie a anulat un gol Portugaliei la 2-2 cu Serbia, în preliminariile Mondialului, deși mingea depășise linia porții. Cristiano Ronaldo și-a aruncat banderola pe teren.

Nu a fost prima oară în acest an când Danny Makkelie a fost implicat într-un scandal. Pe 27 martie, în preliminariile CM 2022, arbitrul olandez a anulat un gol Portugaliei în ultimele clipe ale prelungirilor, la 2-2 cu Serbia, la Belgrad. Într-un meci în care nu era folosită tehnologia video.

Danny Makkelie: „Nu suntem mulțumiți”

Mingea lui Cristiano Ronaldo a fost respinsă de Stefan Mitrovici după ce trecuse complet linia porții. De nervi, căpitanul lusitan și-a scos banderola și a aruncat-o în iarbă.

Ulterior, „centralul" batav le-a transmis portughezilor că regretă eroarea asistentului său, Mario Diks. „I-am cerut scuze selecționerului Fernando Santos și jucătorilor pentru ce s-a întâmplat", a dezvăluit Makkelie. „Muncim mult pentru a lua cele mai bune decizii și nu suntem mulțumiți când apar asemenea situații".

Tușierul eliminat de Makkelie: „Încrederea a dispărut"

După acea partidă, olandezul l-a îndepărtat din brigada sa pe tușierul care a greșit. Și Mario Diks a ratat prezența la Euro! „Makkelie mi-a transmis că vrea să continue cu alt asistent, pentru că încrederea în colaborarea noastră a dispărut", a anunțat Diks la acea vreme. „Trăiesc o mare deziluzie. Mi-ar fi plăcut să arbitrez la Euro".

Arbitrul mi-a spus că îi este rușine pentru acea greșeală teribilă. Și-a cerut scuze în mod public - Fernando Santos, selecționer Portugalia

Citește și alte știri de la Euro 2020:

Porumboiu și Crăciunescu, atac dur la arbitrajul din Anglia - Danemarca: „Penalty-ul ca penalty-ul, dar pe-asta cum să n-o vezi? Niște mormoloci!”

Danezii sunt furioși și protestează: „Sterling și Makkelie, niște ticăloși!"

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
portardelegenda
portardelegenda  •  08 Iulie 2021, 15:58

Prostul dsca nu i fudul cică nu e prost destul

cirus11
cirus11  •  08 Iulie 2021, 14:02

Adica mai este si orgolios... chestia asta cu depasitul liniei portii este foarte foarte greu de vazut de un tusier, cum sa-l dai afara pt asa ceva?? Si tocmai din cauza orgoliului asta nu s-a dus sa revada faza... sper sa-i termine cariera, sa nu prinda vreo finala de nimic.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează