INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  ȚARA GALILOR - DANEMARCA

Continuă anomaliile la Euro 2020 » Fanii galezi nu-și pot susține echipa în „optimi”! Danezii, puși pe fugă

Fanii galezi nu își pot susține naționala la optimea de finală cu Danemarca. Nici suporterii nordici nu sunt bine primiți la Amsterdam.
Fanii galezi nu își pot susține naționala la optimea de finală cu Danemarca. Nici suporterii nordici nu sunt bine primiți la Amsterdam.

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iunie 2021 19:38 / Actualizat marti, 22 iunie 2021 20:34

Fanii galezi nu își pot susține naționala la optimea de finală cu Danemarca. Nici suporterii nordici nu sunt bine primiți la Amsterdam. Țara Galilor - Danemarca se joacă sâmbătă, 26 iunie, de la ora 19:00. 

  • Țara Galilor a încheiat pe locul secund grupa A de la Euro 2020, în spatele Italiei, dar peste Elveția și Turcia
  • Danemarca a obținut in-extremis calificarea în „optimi”, datorită victoriei 4-1 cu Rusia, din ultima rundă. În grupa B, pe primul loc a terminat Belgia, pe 3 Finlanda, iar rușii pe ultima poziție

Pe fondul pandemiei de coronavirus, autoritățile olandeze au impus o serie de restricții de călătorie dure. Cetățenii galezi nu au voie pe teritoriul olandez, iar cei danezi trebuie să părăsească țara după 12 ore. 

Țara Galilor - Danemarca, „optime” cu probleme la Euro 2020

Eluned Morgan, ministra sănătății din Țara Galilor, le-a transmis fanilor să rămână acasă: „Am primit indicații clare din partea poliției din Amsterdam. Ni s-a transmis că niciun fan galez nu va fi lăsat în Olanda. În această situație, vă încurajăm să rămâneți acasă și să urmăriți meciurile în siguranță. Dacă autoritățile locale ne vor cere să instalăm ecrane speciale, pentru a putea urmări partida, atunci vom face asta. Evident, respectând restricțiile în vigoare”.

Danemarca s-a aflat inițial în aceeași situație cu Țara Galilor. Suporterii aveau interzis în Olanda. Un reprezentant al Ministerului de externe danez a oferit astăzi o veste bună, potrivit Politiken: „Poți merge la meci, dar trebuie să ai un plan bine pus la punct dacă nu îți dorești să fii carantinat într-o cameră de hotel. Pentru cei mai mulți, cel mai bine ar fi să rămână acasă. Îi încurajăm pe oameni să vadă meciul de acasă”. 

Danezii au voie să stea doar 12 ore pe teritoriul olandez. Dacă depășesc această durată, vor fi trimiși în carantină.

VIDEO Portugalia - Germania, meci decisiv pentru calificarea din „grupa morții”

Citește și alte știri de la Euro 2020: 

Scandal înaintea meciurilor de azi de la Euro 2020: „Îmi explică și mie cineva? E de neînțeles!”

Decizie neașteptată în privința finalei Euro 2020, după ce rata de infectare cu COVID-19 a crescut în Anglia cu peste 30 la sută în ultima săptămână

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1)
leu.mr
leu.mr  •  22 Iunie 2021, 20:51

Olandezii sint, ca de obicei, altfel. Nici suporterii vaccinati nu au voie ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close