INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  ITALIA - ANGLIA

Vor zi liberă luni, după finala Euro 2020! Sărbătoarea trofeului, poate în septembrie!

Fanii Angliei vor zi liberă luni, după finala Euro 2020!
Fanii Angliei vor zi liberă luni, după finala Euro 2020!

Articol de - Publicat vineri, 09 iulie 2021 10:18 / Actualizat vineri, 09 iulie 2021 12:31

Fanii Angliei îi propun premierului Boris Johnson să extindă weekendul, decretând „Bank Holiday”. Fie pentru a sărbători pe plan național cu multă bere sau să uite de amarul eșecului din finală

Englezii nu sunt superstițioși și se pregătesc de primul titlu continental. Un trofeu așteptat din 1966 trebuie sărbătorit ca atare, astfel că fanii se gândesc la o minivacanță extinsă și a doua zi după meciul cu Italia. "Bank Holiday" e propunerea ajunsă la urechile premierului Boris Johnson, după modelul lunei libere acordate la finele secolului 19 funcționarilor bancari, ca o sărbătoare națională, cu păstrarea la lucru a sectoarelor esențiale.

Fanii Angliei se tem de concedieri

„It's coming home” dus la bun sfârșit ar însemna o petrecere pe străzi și în puburi până în zori, iar râurile de bere și alcool ar avea nevoie de o zi pentru trezirea din beția victoriei visate a trupei lui Southgate. Sau, din contră, un eșec (tot premieră ca finala) ar genera atâta frustrare, dureri de cap și amar încât englezii se tem că nu s-ar mai putea duce de nervi la serviciu, riscând concedierea!

Fiesta poate la toamnă!

Dinspre cabinetul de pe Downing Street nu a venit nicio aprobare, politicul încercând să păstreze echilibrul și să limiteze entuziasmul uriaș al maselor. „Nu pot promite, nu cred că vom face asta”, a declarat Johnson, care și așa făcuse un favor fanilor prin devansarea cu 45 de minute a deschiderii barurilor în ziga marii finale. Trofeul ar putea fi sărbătorit fără restricții în septembrie dacă trupa lui Mancini nu va strica planurile Albionului.

Euro la indigo » Niță a recreat golul lui Damsgaard din semifinală

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

După Mihăilă, curtat de Atalanta, și Dennis Man e pe lista unui mare club din Serie A » În ce condiții pleacă

Președintele Benficăi, arestat pentru fraudă și spălare de bani!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează