INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  ITALIA

VIDEO Jucătorii Italiei, show în autocar după a treia victorie de la EURO 2020! Au cântat „Un'estate italiana”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iunie 2021 14:58 / Actualizat luni, 21 iunie 2021 15:08

Italia merge perfect la EURO 2020. Trupa lui Roberto Mancini e în optimi, după 3 victorii în grupă, fără să primească vreun gol.

  • În optimile EURO, Italia va întâlni locul 2 din grupa C (Ucraina sau Austria), în timp ce Țara Galilor va înfrunta locul 2 din grupa B (Belgia, Rusia, Danemarca sau Finlanda). Italia va juca pe 26 iunie, de la 22:00, la Londra, iar Țara Galilor în aceeași zi, la Amsterdam (ora 19:00).

Șapte goluri marcate și niciun gol primit în meciurile cu Turcia (3-0), Elveția (3-0) și Țara Galilor (1-0) i-au făcut pe fanii italieni să vizeze la un al doilea succes, după cel din 1968.

VIDEO Atmosferă spectaculoasă în autocarul Italiei

După victoria cu Țara Galilor, jucătorii italieni au făcut show în autocar. Elevii lui Roberto Mancini au sărbătorit victoria și calificarea în optimi cântând în autocar celebrul imn al Campionului Mondial din 1990, organizat de Italia.

Jucătorii s-au filmat cântând refrenul celebrei piese „Un'estate italiana”, cântată de Edoardo Bennato și Gianna Nannini.

Italia, record după record la EURO 2020

Victoria cu Țara Galilor a fost a 11-a consecutivă a italienilor. Toate fără gol primit! „Squadra azzurra” e la un singur meci de recordul mondial în această privință, deținut tot de ei și realizat între 1972 și 1974, cu Dino Zoff în poartă.

Conform MisterChip, recordul mondial de victorii consecutive în cazul echipelor naționale este de 15 și aparține Spaniei.

În plus, Italia a ajuns la 30 de meciuri consecutive fără înfrângere, egalând astfel cea mai bună serie din istoria „azzurrilor”, înregistrată între 1935 și 1939. Totodată, elevii lui Mancini s-au apropiat la 5 meciuri de recordul mondial de meciuri consecutive fără înfrângere, deținut de Spania și Brazilia.

874 de minutefără gol primit are Donnarumma în poarta Italiei. Dino Zoff a avut 1.143

Citește mai multe știri de la EURO 2020:  

Pierdere grea pentru Franța! Un titular s-a „rupt” și nu mai joacă deloc la EURO 2020

Scoția, lovită de coronavirus » Cel mai bun om al meciului cu Anglia, depistat pozitiv

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează