INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  PRELIMINARII EURO 2024

FOTO Extravaganțe: Matrix la Clairefontaine! Francezii au făcut show vestimentar la reunirea naționalei

Jules Kounde, un Matrix al naționalei Franței Foto: Imago +7   FOTO
Jules Kounde, un Matrix al naționalei Franței Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2023 16:09 / Actualizat marti, 14 noiembrie 2023 16:31

Internaționalii Franței au ținut să epateze cu ținutele lor extravagante. Mai ales Jules Kounde, fundașul Barcelonei, care a apărut îmbrăcat într-un trenci de piele la reunirea de la centrul național Clairefontaine, încercând să-l imite pe Keanu Reeves în Matrix.

Franța e deja calificată la Euro 2024, a câștigat foarte ușor grupa B, cu șase victorii în șase meciuri în fața Olandei, Greciei, Irlandei și Gibraltar (doar ea și Portugalia au învins pe linie până acum în aceste preliminarii). Echipa lui Didier Deschamps mai are doar două partide acum, la sfârșitul preliminariilor, pe 18 noiembrie la Nice, cu Gibraltar, și pe 21 la Atena, contra Greciei.

Daniel Boloca, mesaj SFIDĂTOR: „Am făcut o greșeală când am jucat pentru România. Nu înțelegeam nimic, dădeam din cap și râdeam ca prostul”
INTERVIU
Daniel Boloca, mesaj SFIDĂTOR: „Am făcut o greșeală când am jucat pentru România. Nu înțelegeam nimic, dădeam din cap și râdeam ca prostul”

GALERIE FOTO. Jules Kounde, noul Matrix. Jean-Claire Todibo, camuflat. Kylian Mbappe, în pulover Jordan

Ca de obicei, „Les Bleus" s-au reunit la centrul sportiv național Clairefontaine și fotografii au pus „tunurile" pe ei. Unii nu au epatat cu stilul vestimentar, venind îmbrăcați în jeanși și bluze sau jachete simple. În schimb, alții au vrut să impresioneze.

Jean-Clair Todibo, stoperul lui Nice Foto: Imago
Jules Kounde, fundașul central al Barcelonei. Matrix al Franței! Foto: Imago
Kingsley Coman, starul lui Bayern Foto: Imago
Marcus Thuram, noul bombardier de la Inter Milano Foto: Imago
Căpitanul naționalei, Kylian Mbappe Foto: Imago
+3 FOTO

Mai ales Jules Kounde, fundașul central al Barcelonei, care a încercat să-l imite pe actorul american Keanu Reeves în blockbusterul Matrix. Marcus Thuram, vârful lui Inter Milano, a ales roșul pentru culoarea dominantă, iar Jean-Claire Todibo (Nice) a preferat un costum de camuflaj cu un chip care privește pe ascuns.

Kylian Mbappe, căpitanul „cocoșilor galici", a apărut la Clairefontaine într-o ținută casual, blugi și un pulover cu sigla Michael Jordan.

Copilul teribil Warren Zaire-Emery a venit îmbrăcat într-un trenind de catifea

Warren Zaire-Emery, 17 ani și 246 de zile, noul copil teribil al lui PSG, convocat în premieră, unicul debutant din actualul lot, a venit într-un trening de catifea marca Nike.

Mijlocașul ofensiv, născut pe 8 martie 2006, e cel mai tânăr membru al naționalei. L'Equipe a observat că adolescentul avea 4 luni când Franța a jucat finala CM 2006 (pierdută la penaltyuri în fața Italiei), Zidane lovindu-l cu capul în piept pe Materazzi.

Warren Zaire-Emery avea 17 zile când Olivier Giroud a debutat în Ligue 2

Când Zaire-Emery a văzut lumina zilei, un singur coleg din lotul actual era jucător profesionist: Olivier Giroud (37 de ani acum, atacantul lui AC Milan) avea 19 ani și semnase contractul pro cu Grenoble. A debutat în Ligue 2 la 17 zile după nașterea lui Zaire-Emery.

Citește și

O națională s-a retras din calificările pentru Mondialul din 2026! Motivul, incredibil: „Te-ar putea trimite la închisoare”
CM 2026
O națională s-a retras din calificările pentru Mondialul din 2026! Motivul, incredibil: „Te-ar putea trimite la închisoare”
Israelienii, superoptimiști înaintea „dublei” cu Elveția și România: „Sută la sută vom merge la Euro!”
Israel - România
Israelienii, superoptimiști înaintea „dublei” cu Elveția și România: „Sută la sută vom merge la Euro!”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează