INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LUGANO - FCSB 1-2

Becali, mulțumit pe jumătate: "Lugano e mai slabă decât Dinamo. La anul îi vreau pe Messi și Neymar" » Critică dur 3 titulari din meciul cu Lugano

Articol de GSP - Publicat joi, 28 septembrie 2017 21:53

Gigi Becali a afirmat că se așteaptă ca FCSB să se califice în primăvara europeană, după formația antrenată de Nicolae Dică a câștigat în deplasare cu Lugano  (2-1) și are 6 puncte după primele două meciuri în grupele Europa League. 

Patronul FCSB-ului a adăugat că își dorește ca în sezonul următor să se califice în grupele Ligii Campionilor, unde vrea să aibă PSG ca adversar.

"Acum e bucuria că luăm coeficient și bani. Dar e mai mare bucuria cu Dinamo. Eu cred că am întâlnit un adversar mai slab decât Dinamo, doar că în seara asta în prima repriză nu am jucat fotbal. Eu trec asta pe seama oboselii.

Important e că am câștigat, bani, glorie. I-am remarcat pe Man, Teixeira, Budescu. Niță n-a avut ce apăra. Când remarci portarul înseamnă că nu dai valoare echipei. Pentru mine nu contează portarul. O să vedeți portar de 18 ani, mai bun ca Donnarumma.

E de mers în primăvară din grupa asta. Mă interesează banii pe care îi iau și coeficientul care ne duce în urnele superioare valoric. Eu sunt deja în euforia de aseară (n.r. Liga Campionilor). Numai la Messi și Neymar mă uit. Vreau să fim partenerii lor, să fim cu ei în grupe. La anul vreau PSG în grupe", a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

"Junior Morais parcă era aerian. Benzar parcă nu a mai fost Benzar. Ovidiu Popescu a fost depășit, probabil obosit după meciul cu Dinamo. Man ne-a câștigat meciul azi" Gigi Becali, la PRO X

Clasamentul grupei G

1. FCSB 5-1 6p
2. Plzen 3-4 3p
3. Beer Sheva 3-4 3p
4. Lugano 2-4 0p
  • S-au jucat: FCSB - Plzen 3-0, Beer Sheva - Lugano 2-1, Lugano - FCSB 1-2, Plzen - Beer Sheva 3-1
  • Etapa viitoare (19 octombrie, ora 20:00): Beer Sheva - FCSB, Plzen - Lugano

 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (36)
iosif_vs.
iosif_vs.  •  28 Septembrie 2017, 22:59
Postat de fc_mioritza pe 28 Septembrie 2017, 23:05

FCSB ≠ Steaua Bucuresti

FCSB =FC5B

observator_federal
observator_federal  •  28 Septembrie 2017, 22:55

Bai, a inceput Gigi sa se uite la meciurile echipelor mari... Deja a putut sa memoreze nume de jucatori (pana acum ii soptea Meme la interviuri): Mbappe, Donaruma... Eh, si dupa asta, inevitabil, a inceput sa viseze transferuri bomba. Ma indoiesc insa ca va putea dezmembra PSGul sau pe Real Madrid asa cum a reusit sa faca cu Astra si Viitorul, deci ramane ca, tot cu trageri la sorti norocoase, sa reuseasca cumva sa scape la primavara de deja obisnuitele infrangeri cu 5 goluri primite... FCSB.

roja_azul76
roja_azul76  •  29 Septembrie 2017, 07:04
Postat de iosif_vs. pe 29 Septembrie 2017, 00:35

***

***. Chiar atat de mult iti place???:))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează