INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ȚSKA SOFIA - CFR CLUJ 0-2

ȚSKA Sofia - CFR Cluj 0-2. Un titular al campioanei se propune la națională: „Nu pot să mint, mă așteptam să fiu chemat! Am și argumente”

CFR Cluj a învins-o pe ȚSKA Sofia, scor 2-0, în primul meci al grupei A din Europa League. Cristi Bălgrădean (32 de ani), portarul campioanei României, crede că ar merita convocat la echipa națională. +49   FOTO
CFR Cluj a învins-o pe ȚSKA Sofia, scor 2-0, în primul meci al grupei A din Europa League. Cristi Bălgrădean (32 de ani), portarul campioanei României, crede că ar merita convocat la echipa națională.

Articol de GSP - Publicat joi, 22 octombrie 2020 21:43 / Actualizat vineri, 23 octombrie 2020 11:53

CFR Cluj a învins-o pe ȚSKA Sofia, scor 2-0, în primul meci al grupei A din Europa League. Cristi Bălgrădean (32 de ani), portarul campioanei României, crede că ar merita convocat la echipa națională. 

Pentru meciurile din luna octombrie, cu Islanda, Norvegia și Austria, Mirel Rădoi a convocat 3 portari, pe Ciprian Tătărușanu, Florin Niță și David Lazar. Bălgrădean a făcut un meci bun la Sofia, iar la final, într-un discurs de bun simț, și-a cerut drepturile.

Bălgrădean vrea la națională

„Să fiu sincer, mă așteptam să fiu chemat. Nu e o mare problemă că nu sunt convocat. Dar am spus, sincer mă așteptam, nu pot să mint. Am dat și argumente. Am apărat meci de meci, am luat doar 3 goluri în 7 meciuri, m-am calificat cu echipa în grupele Europa League. N-am primit nicio explicație și nici nu vreau. Sunt un simplu jucător. Asta este”, a declarat Cristian Bălgrădean la „Digi Sport Special”.

FOTO. Cele mai tari imagini din ȚSKA Sofia - CFR Cluj 0-2:

+45 FOTO

Citește și alte știri despre Europa League: 

ȚSKA Sofia - CFR Cluj, fără măsuri de distanțare! Fanii s-au înghesuit, fără măști, în tribunele arenei „Vasil Lesvki”

Veste bună pentru Mirel Rădoi! Un om de bază al naționalei debutează astăzi în grupele unei cupe europene

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (6)
jabs
jabs  •  23 Octombrie 2020, 09:45

Cand jucam cu insulele FUNAFUTTI.....

jabs
jabs  •  23 Octombrie 2020, 09:45
Postat de neneafane pe 23 Octombrie 2020, 06:39

Chiar merită.

La popice

dodo001
dodo001  •  23 Octombrie 2020, 09:34

Prea modest acest Bălgrădean. Din pacate pentru el, Radoi are o fixatie pentru Tătărușanu, e din echipa aceea din care a facut parte si el parte, fost coleg la Natională, are o pilă....pe cand Bălgrădean, fost dinamovist, chiar daca apară in Champions League nu ii va lua fața lui Tătărușanu care are un contract bunicel la Milan, isi permite sa-l scoată pe Rădoi in oraș sau să ii aducă mici suveniruri din Milano....dar fiecare pasăre moare pe limba ei....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează