INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DUDELANGE - CFR CLUJ 2-0

DUDELANGE - CFR CLUJ 2-0. Diagnostic devastator după duelul din Europa League: fractură a tibiei stângi! » Clujenii acuzați de aroganță

FOTO: Facebook @CFR Cluj
FOTO: Facebook @CFR Cluj

Articol de - Publicat vineri, 24 august 2018 09:28

CFR Cluj a pierdut manșa tur a play-off-ului Europa League contra celor de la Dudelange, scor 0-2. Portarul luxemburghezilor, Joubert, a fost operat azi noapte și va lipsi mai multe luni de pe teren. De asemenea, în retur nu va juca nici Kruska, mijlocașul fiind suspendat. 

Cristi Manea a fost fluierat copios de spectatorii prezenți pe Josy Barthel, ori de câte ori a atins balonul, după intrarea urâtă la portarul și căpitanul lui Dudelange, Joubert (54). Goalkeeperul de 38 de ani a primit îngrijiri o bună bucată de vreme pe gazon, motiv pentru care și partida s-a prelungit cu 8 minute, după care a fost transportat la spital.

Operat

Acolo unde medicii i-au pus un diagnostic devastator: fractură a tibiei stângi! Joubert, care e și portarul naționalei Luxemburgului, a fost operat chiar azi-noapte și va trebui să ia o pauză de mai multe luni. La returul de săptămâna viitoare, Dudelange nu va putea conta nici pe Kruska, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

"Au anulat antrenamentul"

Altfel, jurnaliștii luxemburghezi de la Le Quotidien au lăsat să se înțeleagă că și superficialitatea cu care clujenii au tratat întâlnirea a ajutat-o pe Dudelange: "Miercuri, când au venit, românii nici măcar n-au vrut să ia contact cu terenul de joc. Au anulat pur și simplu antrenmentul oficial".

Vezi și: Dezastru în Luxemburg » Ce rușine! CFR s-a făcut de râs și va avea o misiune infernală în retur

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (16)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  24 August 2018, 12:36

Daca nu au facut antrenamentul...vinovat e antrenorul!Care il tine in tribune pe Costache,jucator rapid si tehnic si joaca cu Omrani,de-a dreptul primitiv!

fibra
fibra  •  24 August 2018, 13:52

Cine ii lauda pe toti parlagii gen Manea care trebuie sa joace la nationala,nu voi pseudo-jurnalistii.

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  24 August 2018, 10:39

Sper ca grupele EL si UCL sa fie fara echipe romanesti macar 2, 3 ani la rand, poate asa se trezesc si bisnitarii astia ca fara centre de copii si juniori puternice nu ai sanse.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează