INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - HAPOEL BEER SHEVA 1-1

FCSB - BEER SHEVA 1-1 // Budescu are o țintă CLARĂ după ce Alibec a izbucnit în plâns: "Nu e normal! Așa e în țara asta"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 noiembrie 2017 00:16

FCSB și Beer Sheva au terminat la egalitate, 1-1, într-un meci din etapa a 4-a din Europa League. Echipa roș-albastră a acumulat 10 puncte și s-a calificat în 16-imile Europa League!

După meci, Constantin Budescu a vorbit despre duelul cu Beer Sheva și i-a criticat pe fanii care l-au huiduit pe Denis Alibec în momentul schimbării (Detalii aici).

"Am luat fiecare meci în parte și am reușit calificarea. Puteam să câștigăm și azi. am avut penalty la acel henț. Erau patru arbitri pe 5 metri pătrați și nu au văzut henț. Nu avem ce să mai zicem!

Nu e normal ce au făcut suporterii. Alibec a făcut multe anul trecut, a dat multe goluri și a ajutat echipa. Se uită repede ce a făcut Alibec și acum este huiduit. Așa e țara în care trăim. În tur, în Israel, fanii lui Beer Sheva au rămas după meci și au aplaudat jucătorii, chiar dacă au pierdut. Așa trebuie să fie și la noi, dar suntem departe", a spus Budescu la Pro X.

CLASAMENT:

1. FCSB 10p
2. Viktoria Plzen 6p
3.  Hapoel Beer Sheva 4p
4. Lugano 3p
Meciurile următoare:

23.11 Lugano - Hapoel Beer Sheva / Plzen - FCSB
07.12 Hapoel Beer Sheva - Plzen  / FCSB - Lugano

Vezi AICI VIDEO cu golurile și rezumatul meciului FCSB - Beer Sheva

Citește AICI cronica meciului FCSB - Beer Sheva

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (22)
694996327277929
I. Dumitru Enache  •  03 Noiembrie 2017, 02:53

Este gresita afirmatia "asa-i in tara asta". Corect trebuia sa spuna "asa-i in tara noastra". Multi uita in ce tara s-au nascut si traiesc. Si de la tribuna parlamentului am auzit destui cretrini care atacand anumite stari de lucruri folosesc expresia "in tara asta" ca si cand Romania nu este tara lor. Altceva : Sa se termine cu expresia "mister". Sa se foloseasca expresia corecta " domnul antrenor". Pe urma i-am auzit pe toti jucatorii nostri dar si pe antrenori zicand "o sa muncesc mai mult" in loc de "o sa ma antrenez mai mult" Inainte de un meci te antrenezi nu muncesti. Spui ca muncesti atunci cand prestezi o munca. Sportivii se antreneaza ca sa-si dezvolte calitatile fizice. Multi sportivi au un bagaj de cuvinte foarte limitat.

1333972873332893
Mihai Gruia  •  03 Noiembrie 2017, 09:36

Are dreptate.

vanitosu
vanitosu  •  03 Noiembrie 2017, 09:37

@steaua1986forever - amice faci parte din categoria aia 80% din suporterii fcsb-isti care stiti doar lupta si forta fcsb...cine i-a calificat? cine a fost singurul care a s-a vazut intr-un meci de adevarata valoare cu sporting? Bine sincer nu stiu de ce ma cobor la nivelul tau...ceea ce e a vrut sa sublinieze budescu este ca asa suntem noi romanii, nu doar suporterii ci toata lumea. Cand lucrurile sunt bune suntem beti de fericire ( la propriu) dar cand nu mai merg...incepem sa fim buni la toate: sport, politica, religie. Asa este natia asta noastra...conteaza doar hainele si masinile, educatia s-o lasam pe mai tarziu

Vezi toate comentariile (22)
Comentează