INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO 1-0

FCSB - LAZIO 1-0 // Budescu explică ratarea uriașă din finalul meciului » Înțepătură la adresa fanilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 februarie 2018 00:40

Constantin Budescu a fost unul dintre cei mai buni jucători ai celor de la FCSB în victoria cu Lazio, 1-0.

După meci, jucătorul stelist a vorbit despre duelul cu Lazio, despre ratarea uriașă din ultimele minute și a spus că și-ar dori ca fanii să vină în număr așa mare și în Liga 1.

"Este important că nu am primit gol acasă. În același timp, e bine că am câștigat. Puteam să facem 2-0, dar din păcate am ratat acea fază. Mi-am făcut mingea prea lungă.

Totuși și ei au avut ocazii și puteau inscrie. Cred că este un rezultat bun. Noi ne-am simțit foarte bine datorită fanilor și ne dorim ca atmosfera să fie așa la fiecare meci. Această atmosferă transforma și jocul, fotbalul e mult mai frumos cu fanii la stadion.

Ne-am depășit limitele. Toți am fost la înălțime, ne-am depășit limitele. Cred că am făcut unul dintre cele mai bune meciuri de când sunt eu la Steaua. Șansele sunt  de 50-50% pentru că vom avea un meci foarte greu pe "Olimpico", dar putem obține calificarea acolo", a spus Budescu la Pro X.

Citește și: FOTO Concurs de ratări monumentale! Budescu și Caceres în prim plan

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
demolarii
demolarii  •  16 Februarie 2018, 13:28

Pai, ar putea convinge fanii că ei, jucătorii , se vor motiva la fel și în Liga I , daca ar juca in fiecare etapa cu echipe de demult lui Lazio. Nu pe fani i-a impus ci pe G Becali, care vrea adversare sărace în Liga I , că să poată cumpăra ieftin....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează