INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - MLADA BOLESLAV, JOI, 21:30

FCSB - MLADA BOLESVLAV// Călătorie de coșmar pentru viitorii adversari ai FCSB-ului » Au avut probleme cu avionul și și-au amânat meciul de campionat! 

Mlada Boleslav
Mlada Boleslav

Articol de - Publicat luni, 05 august 2019 11:02

FCSB va juca împotriva lui Mlada Boleslav, joi, în turul III din Europa League. Mlada Boleslav s-a întors de-abia vineri seară în Cehia, după ce avionul a avut o defecțiune la sistemul de navigație. Și nu a mai jucat cu Teplice duminică, în competiția internă.

  • FCSB - Mlada Boleslav se joacă joi, de la 21:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Pro TV.

Întreaga călătorie a fost teribilă, au povestit jurnaliștii de la sport.cz. Când s-au dus, au ajuns după 15 ore la Șimkent, pentru partida cu Ordabasi (turul 2 preliminar Europa League). Au făcut două escale pentru realimentare, pierzând timp și așteptând permisul de zbor.

După joc, cehii (au învins cu 3-2 în deplasare, 4-3 la general) voiau să revină acasă chiar joi dimineață. Însă altă problemă i-a făcut să piardă timp. La scurtă vreme de la decolare, pilotul a anunțat că avionul are o defecțiune la sistemul de navigație și s-a întors la Șimkent. 

Întreaga delegație s-a dus la hotel și a plecat a doua zi. A ajuns la Praga vineri, la opt seara.  Federația a ajutat-o însă pe Mladá. Și Teplice. Toți au acceptat să amâne meciul de duminică. Iar Mladá se poate concentra acum la FCSB. Joi, la Giurgiu.

Citește și:

liveTEXT de la 14:30 » CFR Cluj, FCSB și U Craiova își află adversarii din play-off-ul Europa League

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
andrei.f
andrei.f  •  05 August 2019, 13:01

Noi sperăm ca adevăratul coşmar să le vină în meciurile cu fcsb !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează