INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - SLOVAN LIBEREC

EXCLUSIV Veste-șoc: FCSB - Slovan Liberec nu e la TV! Gigi Becali a respins toate ofertele

FCSB - Slovan Liberec ar putea să nu fie televizat în România!
FCSB - Slovan Liberec ar putea să nu fie televizat în România!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 septembrie 2020 20:46 / Actualizat miercuri, 23 septembrie 2020 21:05

FCSB - Slovan Liberec, meciul care a generat o doză extraordinară de interes în ultimele zile, ar putea să nu fie televizat în România! Până în acest moment, niciun post nu a achiziționat drepturile de televizare a duelului pentru calificarea în play-off-ul Europa League. 

  • FCSB - Slovan Liberec se joacă joi, de la ora 20:30, la Giurgiu, liveTEXT pe GSP.ro. Până în acest moment, niciun post nu a achiziționat drepturile de televizare a partidei.

Din informațiile obținute de GSP.ro, toate ofertele venite până acum din partea televiziunilor, printre care Look, Digi Sport și PRO TV, nu s-au ridicat la pretențiile cerute de Gigi Becali. Latifundiarul a cerut o sumă considerată prea mare, peste 100.000 de euro. Nu e exclus ca meciul să fie până la urmă la TV, dar, cu 24 de ore înaintea duelului de la Giurgiu, nicio televizune nu a bătut palma cu cei de la FCSB. 

E de așteptat ca negocierile dintre părți să continue și în aceatsă noapte, dar și mâine, în prima parte a zilei. O eventuală netelevizare a partidei ar fi una dintre cele mai mari surprize de pe piața media din ultimii ani, microbiștii români fiind obișnuiți să urmărească din fața micilor ecrane aproape toate meciurile importante ale echipelor românești. 

DigiSport are deja două partide tari în grilă pentru joi seara. Djugardens - CFR, de la ora 20:00, dar și Supercupa Europei dintre FC Sevilla și Bayern Munchen, care se joacă la ora 22:00.  

VIDEO Victor Becali, povești savuroase din tinerețea verilor Becali » Cum a pierdut Gigi Becali banii ascunși în baloții cu lână

Citește și alte știri despre FCSB: 

Sorin Cârțu nu iartă: „N-am compasiune pentru FCSB. O mai fi și justiția divină”

UPDATE Astra, salvarea FCSB: 4 transferuri pe ultima sută! Întâlnire decisivă la București în această seară

FCSB, cotată cu zero șanse în duelul cu Slovan Liberec de către un fost jucător al Stelei + Ironii pentru Ștefan Cană: „Măcar pahar cu picior dacă aveai”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (94)
105662257060988
Eugen Qy  •  23 Septembrie 2020, 21:34

UMILINTA vine dupa ce echipa a 2a a fost umilita de STEAUA care juca in 10 oameni in mai putin de o repriza le-a dat 2 goluri, intorcand rezultatul si facandu-l sa pleca plin de spume de la teren si asta dupa ce prima echipa s-a calificat la LOTERIA penalty-urilor luand $ goluri de la o echipa ce juca in inferioritate iar ultimele 2 in dubla inferioritate ! ASA da UMILINTA ! Slovan, probabil le va da cu terenul de la Giurgiu in cap de le va tasni sangele pe urechi !

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  23 Septembrie 2020, 21:15

Foarte bine , Jijel a ajuns la fundul sacului.

116538290032900
Alice Popa  •  23 Septembrie 2020, 21:10

La acea ora joaca, in Suedia, CAMPIOANA Romaniei!!! Eventual sa bage meciul de la Giurgiu in locul Supercupei Europei!!!

Vezi toate comentariile (94)
Comentează