INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ȚSKA SOFIA - CFR CLUJ 0-2

Fostul antrenor al lui CFR Cluj, despre victoria campioanei: „ȚSKA a jucat slab. Una s-a spus despre ei, altceva s-a văzut”

CFR Cluj a învins-o pe ȚSKA Sofia, scor 2-0, în primul meci al grupei A din Europa League +49   FOTO
CFR Cluj a învins-o pe ȚSKA Sofia, scor 2-0, în primul meci al grupei A din Europa League

Articol de - Publicat vineri, 23 octombrie 2020 11:54 / Actualizat vineri, 23 octombrie 2020 17:49

Alin Minteuan (43 de ani), fostul antrenor al lui CFR Cluj, consideră că ȚSKA Sofia nu s-a ridicat aseară la nivelul campioanei României.

Citește AICI cronica partidei ȚSKA Sofia - CFR Cluj 0-2

„A fost un meci echilibrat până la un anumit punct, când CFR a reușit să facă diferența. Prima repriză nu a fost dominată de nicio echipă, iar în a doua CFR a jucat mai bine. Clujul are o echipă experimentată, cu jucători foarte buni. S-a remarcat forța grupului. Mai ales în cupele europene, ei reușesc să se mobilizeze foarte bine, e total diferit față de ce joacă în campionat. Au o motivație mai mare și fac față cu brio”, a declarat Minteuan pentru GSP.ro.

Alin Minteuan: „Am văzut multe lacune la ȚSKA Sofia”

Omul care se confundă cu istoria recentă a lui CFR Cluj are încredere că „feroviarii” se pot califica în „16”-imile Europa League: „Au șanse mari de calificare, 100%. Sigur, mai sunt multe meciuri, dar eu așa cred. Important este să trateze următoarele partide cu maximă seriozitate”.

„Bulgarii nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor, pentru că am văzut ce se spunea despre ei, că au făcut multe transferuri și că sunt la un nivel foarte bun. Au arătat multe lacune însă. ȚSKA a jucat destul de slab, în opinia mea”, a adăugat Alin Minteuan.

10 trofeea cucerit Minteuan în carieră: 3 ca jucător (2xtitlu – CFR și Rapid, 1xCupa României - CFR) și 7 ca antrenor secund la CFR (3xtitlu, 2xCupa României, 2xSupercupa)

GALERIE FOTO ȚSKA Sofia - CFR Cluj 0-2

+45 FOTO

VIDEO Dan Petrescu, despre Ciprian Deac: „Nu el a fost cel mai bun de pe teren”

Citește mai multe articole despre partida ȚSKA Sofia - CFR Cluj 0-2:

ȚSKA Sofia contestă victoria lui CFR Cluj: „Ne-au păcălit! Noi am fost mai buni”

Marius Bilașco se teme: „Nu s-a păstrat nicio măsură de distanțare! Am trecut prin mulțime, luni sau marți vom face o nouă testare”

Citește și:

Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar al naționalei României pentru EURO 2024! 3 surprize
Nationala
Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar al naționalei României pentru EURO 2024! 3 surprize
„E jupân, face ce vrea cu echipa” » Prima reacție de la Craiova, după ce Mitriță a fost sărit din schemă de Iordănescu: „Să-și vadă de viața lui!”
Nationala
„E jupân, face ce vrea cu echipa” » Prima reacție de la Craiova, după ce Mitriță a fost sărit din schemă de Iordănescu: „Să-și vadă de viața lui!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Tenis
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (18)
reteleanu
reteleanu  •  23 Octombrie 2020, 13:00

joci atat de bine pe cat te lasa adversarul. cfr-ul lui dan petrescu (si nu pot fi banuit de vreo simpatie ptr echipa asta in campionatul nostru) a dat lectie de tactica bulgarilor. bravo, cfr!

the_fixer
the_fixer  •  23 Octombrie 2020, 15:20

FC FCSB a Bulgariei plangaciosi ca fratii din Romania , FC FCSB care nu este Steaua dupa meciurile cu CFR! Rusine ba clonelor! Sa bati doua FC FCSB din doua tari diferite asta inseamna echipa de fotbal! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1735457746481229
Alexandru Nica  •  23 Octombrie 2020, 12:46

Castraveți-tătă, gogoșari-tătă, murături-tătă. Un fost antrenor, bla-bla, ați luat-o, sunteți slabi, mămălicki, stay home!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează