INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO - ATHLETIC BILBAO, 20:30, TVR 1, GSP

FOTO Dialog din altă dimensiune pe Național Arena: "Nu aveți voie. Dacă jucați la pariuri?"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iulie 2017 20:11

Vlad Epurescu, jurnalist la Adevărul, a avut parte de un eveniment haios la intrarea pe Național Arena, înaintea partidei dintre Dinamo și Athletico Bilbao.

Oamenii de ordine prezenți la porțile stadionului i-au interzis jurnalistului accesul cu tableta. Motivul? Este o unealtă malefică, de pe care poți paria în timp real. Citiți mai jos dialogul integral. :)

Bodyguard: Nu aveți voie cu tableta!
Jurnalist: De ce, care este problema? Nu arunc cu ea în jucători, pentru asta am cheile la îndemână.
B: Păi, nu, dar trebuie să întreb...
J: Pe cine, domle? De ce? Unde să îmi duc tableta?
B: Nu știu asta, dar dacă jucați la pariuri de pe tabletă? Dacă va prinde pe camere, eu mi-o fur!
J: Dar știți că pot să pariez și de pe telefon.
B: Da, dar de pe tabletă e mai ușor!

Save

Save

Save

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (10)
right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  28 Iulie 2017, 12:03
Postat de Criss Supersonick pe 28 Iulie 2017, 11:44

de acord cu tine dar parca prea in tara raman totii prostii si smecherii de o distrugem.....

Peste o generatie va fi mai bine dupa parerea mea. Nu imi doream, dar eu, noi facem parte dintr-o alta generatie de sacrificiu. Numai ca aceasta generatie nu prea a mai inghitit orice. Lumea a invatat sa iasa in strada cand ceva grav cu adevarat se intampla. Avem sute de mii de copii care sunt inteligenti si au terminat doua guverne din 2012 pana in prezent, ambele datorita unor derapaje. Insa sa spui ca romanii sunt prosti cand toata lumea ne foloseste inteligenta in afacerile lor, este o idiotenie nefondata. Intr-adevar avem multi prosti in tara, unii dintre ei ne conduc, insa nu va mai merge la nesfarsit asa. Usor, usor, oamenii inteligenti din societatea romaneasca influenteaza din ce in ce mai mult prin afaceri, prin proteste, prin implicare in ONG-uri care urmaresc derapajele politice, prin platforme care ajuta statul sa scape de birocratie, sa nu mai zic ca la Magurele se construieste un centru de cercetare care va avea inclusiv facultate. Eu prefer sa vad lucrurile bune care se intampla in Romania si sa sper ca urmatoarea generatie va fi mai pregatita decat noi. Iti dau un bun exemplu despre mentalitatea romanului. UE ne-a impus o cota de "straini" pe care noi ne-am facut ca o acceptam dar nu prea mai ales dupa ce s-a facut un sondaj si 75% din romani erau impotriva. Fa o plimbare prin Paris, Berlin sau Londra, sa vezi ce apreciezi Bucurestiul dupa, atat ca si curatenie, cat si ca procentajul foarte mic al criminalitatii agravate.

1454602064607325
Criss Supersonick  •  28 Iulie 2017, 11:44
Postat de right_wing_resistance_romania pe 28 Iulie 2017, 11:33

Daca asta este tara de prosti, de ce nu o parasesti pentru o tara cu populatie mai desteapta? Ai libera circulatie asigurata in orice tara UE. 1 la mana, nu jandarmii fac perchezitiile pe stadion de peste 10 ani. Le fac firmele de securitate, iar tu te astepti ca aceste firme sa aibe oameni inteligenti? Sa zicem ca tu esti inteligent si educat...stai tu angajat la ei cu salariul de 800 de ron? Vorbesti de religie. Ai o ora pe saptamana de religie si mai stai o ora pe la biserica duminica daca chiar esti pasionat. Ti se pare ca asta prosteste un potential steward, sau faptul ca nu a primit o educatie buna acasa si ca nu a fost atent la celelalte 10 materii pe care le mai are in programa pe langa religie? Daca compari ce se preda in scolile din Romania vs ce se preda in vestul Europei, in Romania se preda mult mai avansat decat in vestul Europei. In Romania se da BAC-ul din 4-5 materii, dintre care una este Literatura si a doua este Matematica. In Suedia da-i bac-ul construind o casa de lemn. Tu cand vorbesti, te interesezi inainte sa arunci astfel de acuze? Cercetezi? Pai d'aia 3/4 din suportul Microsoft si HP sunt in Pipera..pentru ca suntem noi prosti. Nu cumva pentru ca romanii invata in scoli si facultati 2-3 limbi in timp ce in Vest nu cunosc bine nici engleza. D'aia la comisia Europeana sunt specialisti IT din Romania, d'aia la microsoft in SUA a doua limba vorbita este Romana? Pentru ca suntem prosti si nu facem diferenta intre luna si soare?

de acord cu tine dar parca prea in tara raman totii prostii si smecherii de o distrugem.....

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  28 Iulie 2017, 11:47
Postat de Marius Dragos Oprica pe 28 Iulie 2017, 06:18

Sper că se intelege acum cum sunt provocati suporteri de la peluza , de acele *** îmbrăcate în uniformă!!! Dar nu pentru voi ziaristi de dragul fotbalului va plac peluza pline numai cu *** în uniformă!!!

Va mai victimizati ma, mult? Merg de 17 ani in peluze si nu m-am lovit niciodata de provocari din partea jandarmeriei sau a stewarzilor incat sa ma iau cu ei la omor. Omiti sa spui ca o parte needucata a fiecarei peluze provoaca constant fortele de ordine aruncand obiecte spre ei, injurandu-i in toate felurile, de familie, copii, mama sau morti si apoi, cand calca pe bec si li se permite sa intervina, ultrasii zic ca au ceva cu ei. Pai normal fratilor ca abia asteapta aia momentul sa le rupa capul. Nu le iau partea lor, atat stewarzii cat si jandarmeria au prostii lor, insa trebuie sa fii prea prost sa te simti insultat de faptul ca mistourile lor, pentru ca o data in viata au si ei o anumita putere de decizie. Jurnalistul putea foarte usor sa-i arate lista cu obiectele interzise la un meci UEFA si se rezolva problema. Clar Stewarzii si Jandarmeria au facut-o lata de cateva ori, luand la omor sute de oameni, multi nevinovati, mai ales aia de la BGS. Dar si aia sunt oameni, iar cand le iei familiile, copiii si mortii in organ, doar nu te astepti sa te invite frumos in afara stadionului..

Vezi toate comentariile (10)
Comentează