INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RED BULL SALZBURG - VIITORUL, 20:00, GSP.RO

Jucătorii de la Viitorul s-au resemnat înainte de returul cu Salzburg: "Calificarea ar fi un dar de la Dumnezeu" » Cum arată echipele probabile

Articol de - Publicat joi, 24 august 2017 13:21

Red Bull Salzburg și Viitorul se vor duela azi, de la ora 20:00, în play-off-ul Europa League. În tur, scorul a fost 3-1 pentru austrieci. Meciul nu e televizat și va fi liveTEXT pe GSP.RO

Meciul retur dintre Viitorul și Red Bull Salzburg nu mai prezintă mare interes, după victoria austriecilor de la Ovidiu, 3-1, astfel că niciun post din România nu a dorit să achiziționeze drepturile de televizare ale manșei secunde!

843580 10 11

Resemnarea pare să fi cuprins și lotul lui Hagi. Eric de Oliveira recunoaște că șansele de calificare sunt aproape nule, însă promite că el și colegii lui vor lupta până în ultima secundă: "E foarte-foarte greu, dar nu imposibil. Am avut mai multe meciuri în care am jucat bine, am dominat și, din păcate, nu am câștigat. Ar fi timpul să vină și prima victorie, ne vom bate până la ultima șansă. Cu siguranță ar fi un dar de la Dumnezeu dacă ne vom califica. La noi este o situație nefavorabilă, în momentul de față, pentru că suntem echipa campioană și, din păcate, nu ne ies rezultatele", a mărturisit brazilianul de 31 de ani la TV Dolce Sport.

Din tabăra austriacă nu vin vești foarte bune pentru dobrogeni, antrenorul Marco Rose mărturisind la conferința de presă că echipa sa nu se va relaxa la retur: "Vom juca așa cum o facem de obicei, pentru că nu văd de ce ne-am odihni după ce am bătut cu 3-1 la meciul tur".

"E important pentru noi, mai ales pentru cei mai tineri, că avem oportunitatea să jucăm acest meci. Important este să jucăm cât mai bine" Tudor Băluţă, fundaș Viitorul

"Am făcut deja primul pas, am câștigat turul. Acum vrem să facem iar un meci bun, așa cum i-am obișnuit pe fani, scopul nostru este să ajungem în grupele Europa League" Valon Berisha, mijlocaș RB Salzburg

20e cota oferită de casele de pariuri pentru calificarea Viitorului în grupele Europa League


1 meci
din ultimele 25 disputate pe teren propriu a pierdut RB Salzburg, în toate competițiile: 1-2 cu Wattens

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (5)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  25 August 2017, 00:03
Postat de haideusicfr pe 24 August 2017, 18:51

Hagi si-a distrus practic echipa. O fi avut datorii atat de mari incat sa faca praf Campioana Romaniei? Ce se intmpla acolo pe la "voi"? Azi se cearta Becali cu Hagi ,se barfesc la straini ,se judeca la Tas ,apoi se pupa si-si vand jucatori debutanti la preturi de vedete ? Se spala bani ? Cred ca Daum e vinovatul !

era interesant , daca tot avea de gand sa vanda tot, sa o faca din vara! sa fi inceput Campania pe anul asta cu matan, dragus , cioabla si ceilalti tineri, nu cu tinerii constantin si herea! pana acu`, poate ii facea pe pusti sa joace! afara de asta, ce putea sa piarda mai rau decat a facut-o deja?

haideusicfr
haideusicfr  •  24 August 2017, 18:51

Hagi si-a distrus practic echipa. O fi avut datorii atat de mari incat sa faca praf Campioana Romaniei? Ce se intmpla acolo pe la "voi"? Azi se cearta Becali cu Hagi ,se barfesc la straini ,se judeca la Tas ,apoi se pupa si-si vand jucatori debutanti la preturi de vedete ? Se spala bani ? Cred ca Daum e vinovatul !

tandd
tandd  •  24 August 2017, 16:51
Postat de Istvan Demeny pe 24 August 2017, 14:43

De ce nu televizati campioana Romaniei?

n-are cine sa se uite))))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează